De zoon van de beer

De zoon van de beer - jean-claude servais | Fthsonline.com

... zoon van de belangrijkste boer uit de regio laat het hart van Eva en Maria niet onberoerd ... Servais :: De zoon van de beer | enola.be ... . DE TWEELING VINDT HEM LEUK. Maar zijn vader heeft er geen goed oog in en verbiedt zijn zoon nog met hen om te gaan. Maar verboden zijn er om overtreden te worden, en als je 18 bent, denk je nog niet aan de toekomst. Als er een beer opduikt in de ... Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Akim Stripwinkel - Zoon van de beer ... Vrije Vlucht - De zoon van de beer | Strips & Zo Alkmaar ... . Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Akim Stripwinkel - Zoon van de beer, de De zoon van bolke de beer van Alex de Wolf kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789000031108. De zoon van de beer - Servais/vrije vlucht - €20,50 - Nieuw/ hardcover...

INFORMATIE

AUTEUR
jean-claude servais
DIMENSIE
4,55 MB
BESTANDSNAAM
De zoon van de beer.pdf

OMSCHRIJVING

1760. In het hart van de Munstervallei viert een heel dorp feest bij een dode beer. Matthis, de zoon van de rijkste boer in de regio, doet de harten van de tweeling Eva en Maria sneller slaan, maar zijn vader verbiedt de jongen om met de meisjes om te gaan. De tweeling staat in het dorp namelijk bekend als heksen. Maar als je achttien bent, leg je elk verbod naast je neer en zeg je geen nee tegen de liefde... Alleen, weet je bij een tweeling wel altijd zeker wie je in je armen houdt? Wie draagt dus het kind van Matthis, Maria of Eva? En wie wordt de moeder van de zoon van de beer? Geschiedenis, legenden en fictie vormen de gouden driehoek van Jean-Claude Servais' fantasiewereld. De natuurtekenaar die zielen kan doorgronden, vermengt deze keer het verhaal van Richardis, de verstoten koningin die het klooster van Andlau liet bouwen op de plek waar ze een beertje het leven redde, enkele legenden die zich afspelen in de Vogezen en de Elzas, maar ook - en vooral - het tragische verhaal van een berenleidster en een rijke boer. 'De zoon van de beer' is de kwintessens van Servais' beste stripverhalen.

Wil je het boek lezen?De zoon van de beer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur jean-claude servais. Lezen De zoon van de beer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN