Help, de psychiater wordt gek

Help, de psychiater wordt gek - Frits Oostervink | Fthsonline.com

...oogleraar Ouderenpsychiatrie Na een 'bijna-calamiteit' met een patiënt kondigt de auteur, een ervaren ouderenpsychiater in een ggz-instelling, voor zichzelf ... Media - Page #3 ... ... General Psychiatry Help, de psychiater wordt gek. Als patiënten hamerstukken worden: zorgen om de zorg. Frits Oostervink. Uitgeverij De Brouwerij/Brainbooks 2019 340 pagina's, isbn 978-90-789-0506-6, € 22,99 Help, de psychiater wordt gek Een unieke kijk op de werkweek van een ouderenpsychiater in een tijd waarin de kloof tussen beleidsmakers en de werkvloer alleen maar groter lijkt te worden. Met een voorwoord van Piet Eikelenboom, emeritus hoogleraar Ouderenpsychiatrie Na een 'bijna-calamiteit' met een patient kondigt de auteur, een ervaren oude ... Help, de psychiater wordt gek - Boekenweek - Actie ... ... . Met een voorwoord van Piet Eikelenboom, emeritus hoogleraar Ouderenpsychiatrie Na een 'bijna-calamiteit' met een patient kondigt de auteur, een ervaren ouderenpsychiater in een ggz-instelling, voor zichzelf ... Bestel Help, de psychiater wordt gek van Frits Oostervink. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Help, de psychiater wordt gek: als patiënten hamerstukken worden : zorgen om de zorg | Oostervink, Frits | ISBN: 9789078905066 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Koop nu Help, de psychiater wordt gek van Frits Oostervink bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen!...

INFORMATIE

AUTEUR
Frits Oostervink
DIMENSIE
11,37 MB
BESTANDSNAAM
Help, de psychiater wordt gek.pdf

OMSCHRIJVING

Help, de psychiater wordt gekEen unieke kijk op de werkweek van een ouderenpsychiater in een tijd waarin de kloof tussen beleidsmakers en de werkvloer alleen maar groter lijkt te worden.Met een voorwoord van Piet Eikelenboom, emeritus hoogleraar OuderenpsychiatrieNa een 'bijna-calamiteit' met een patiënt kondigt de auteur, een ervaren ouderenpsychiater in een ggz-instelling, voor zichzelf een patiëntenstop af omdat hij onder de hoge werkdruk niet de medische verantwoordelijkheid wil nemen voor nog meer patiënten. Tevergeefs gaat hij tijdschrijven om het management te overtuigen dat hij teveel werk heeft. Zijn aantekeningen werkt hij uit tot een uniek dagboek van een werkweek. Hij beschrijft de harde en onnavolgbare tegenstellingen die hij in de zorg tegenkomt, wat het hem doet en hoe hij zich staande houdt tegenover de overbodige regels, procedures en voorschriften die hem belemmeren in zijn werk, afgewisseld met persoonlijke gedachten en unieke verhalen over patiënten met hun psychiatrische achtergrond. 'Help. de psychiater wordt gek' maakt een breder publiek bekend met de ouderenpsychiatrie en de invloed van alle wet- en regelgeving en administratieve lastendruk op het dagelijks werk. Het wil een bijdrage leveren aan de discussie of wij met het nieuwe zorgstelsel en de bijbehorende zakelijke mentaliteit die ermee gecultiveerd wordt wel op de goede weg zijn. Het boek is bedoeld voor iedereen die met dit onderwerp bezig is, voor patiënten en familie, professionals (in opleiding), bestuurders en managers werkzaam in de GGZ.Frits Oostervink (1952) maakte in het laatste jaar van zijn opleiding tot psychiater kennis met de ouderenpsychiatrie. De vaak complexe problematiek fascineerde hem en hij besloot het nog een paar jaar te blijven doen. Dat zijn er inmiddels 30. Momenteel werkt hij als zzp'er. Het aantal ouderen neemt toe en daarmee ook het aantal met een psychiatrische aandoening die deskundige hulp zullen behoeven. De afbouw van voorzieningen voor ouderen en het wegbezuinigen of ingelijfd worden van ouderenafdelingen in de GGZ bij die voor jongere volwassenen beziet hij met zorg.

Wil je het boek lezen?Help, de psychiater wordt gek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frits Oostervink. Lezen Help, de psychiater wordt gek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN