Het vlindereffect

Het vlindereffect - Margot Vanderstraeten | Fthsonline.com

... De naam is gebaseerd op een metafoor die in ... Het vlindereffect van Margot Vanderstraeten | Boek en ... ... ... Het vlindereffect simpel uitgelegd. Er zijn meerdere manieren om het vlindereffect uit te leggen. Een van de meest populaire manieren is als volgt: het vlindereffect betekent dat wanneer je iets kleins doet, er grote effecten kunnen komen. Het Vlindereffect. De term "vlindereffect" komt oorspronkelijk uit de meteorologie. Maar zelf heb ik ervaring met een ander "vlindereffect" dat bepalend was voor mijn hele leven. Lees verder om te weten hoe dat kwam ... He ... Het Vlindereffect - Margot Vanderstraeten / J.S. Margot ... . Lees verder om te weten hoe dat kwam ... Het 'vlindereffect' legt uit dat een kleine verandering of onregelmatigheid zich kan ontwikkelen tot groot effect. Vooral in zogenoemde 'chaotische systemen', zoals het weer, de beurs, óf het dagelijks leven. Het vlindereffect. Na tien jaar keert Angela Gutmann terug naar Mumbai, waar zij en haar zoon in het luxueuze Taj Mahal Hotel verbleven toen dat door terroristen werd bestormd en bezet. In het vliegtuig weer huiswaarts raakt ze in gesprek met de bizarre, naar spiritualiteit hunkerende Jane, die haar enkele confronterende vragen voorlegt: Alles verandert door een enkele vlinder. The Butterfly Effect, ook wel het vlindereffect genoemd, is een theorie die zegt dat in chaotische systemen (zoals het weer, of het leven in het alge...

INFORMATIE

AUTEUR
Margot Vanderstraeten
DIMENSIE
3,40 MB
BESTANDSNAAM
Het vlindereffect.pdf

OMSCHRIJVING

Na tien jaar keert Angela Gutmann terug naar Mumbai, waar zij en haar zoon in het luxueuze Taj Mahal Hotel verbleven toen dat door terroristen werd bestormd en bezet. In het vliegtuig weer huiswaarts raakt ze in gesprek met de bizarre, naar spiritualiteit hunkerende Jane, die haar enkele confronterende vragen voorlegt: Bestaat troost echt? Wie is de mens als hij geen herinneringen zou hebben? Kun je heimwee hebben naar jezelf?Al gauw blijkt niet alleen een vijfsterrenhotel een glimmende façade te bezitten waarachter een warrig maar efficiënt kluwen van geheime gangen en connecties schuilgaat. Bij de mens is dat niet anders.

Wil je het boek lezen?Het vlindereffect in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margot Vanderstraeten. Lezen Het vlindereffect Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN