Mond vol kiezels

Mond vol kiezels - Arno Haijtema | Fthsonline.com

...oman De vadermoordenaar is het autobiografische Mond vol kiezels een meeslepend en tijdloos verhaal over verraad en mededogen ... Mond Vol Kiezels - Arno Haijtema (2013) - BoekMeter.nl ... . Arno Haijtema Mond vol kiezels. over een bewolkte jeugd. Gedrukt boek . Een jongen groeit in de jaren zestig op in Beverwijk in de schaduw van de Hoogovens. Genre Fictie, Kinderleven Onderwerpen Jeugdjaren, Jaren zestig, Haijtema, Arno, Geschiedenis, Levensbeschrijving, Kinderleven, autobiografie├źn, Literaire non-fictie algemeen Mond vol kiezels over een bewolkte jeugd. Arno Haijtema. Ebook . Arno Haijtema groeit op in de jaren zestig in een wederopbouwbuurt bij de Hoogovens. Zijn leven word ... bol.com | Mond vol kiezels, Arno Haijtema | 9789045019215 ... ... . Arno Haijtema. Ebook . Arno Haijtema groeit op in de jaren zestig in een wederopbouwbuurt bij de Hoogovens. Zijn leven wordt er bepaald door het ritme van de ploegendiensten, het toenemende autoverkeer en de overlast die hij met zijn voetballende vrienden veroorzaakt.'s Nachts ligt Arno te piekeren ... Mond vol kiezels. over een bewolkte jeugd. Auteur(s) Arno Haijtema. NUR code(s) 320 Literaire non-fictie algemeen Imprint(s) Atlas Contact Uitgever(s) Atlas Contact, Uitgeverij. Taal Nederlands Vers. datum 14/03/2013 NSTC Mond vol kiezels: over een bewolkte jeugd (Dutch Edition) eBook: Haijtema, Arno: Amazon.de: Kindle-Shop Bestel Mond vol kiezels Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Mond vol kiezels (e-boek) door Arno Haijtema, EAN 9789045019222. Compra Mond vol kiezels: over een bewolkte jeugd. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei Bestel Mond vol kiezels eBook Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Mond vol kiezels [e-Boek] Arno Haijtema. Mond vol kiezels is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Mond vol kiezels PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur Mond vol kiezels Koop nu Mond vol kiezels van Arno Haijtema bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Get this from a library! Mond vol kiezels : over een bewolkte jeugd. [Arno Haijtema] -- Een jongen groeit in de jaren zestig op in Beverwijk in de schaduw van de Hoogovens. Mond vol kiezels: over een bewolkte jeugd: Amazon.es: Haijtema, Arno: Libros en idiomas extranjeros Mond vol kiezels Arno Haijtema Arno Haijtema groeit op in de jaren zestig in een wederopbouwbuurt bij de Hoogovens. Zijn leven wordt er bepaald door het ritme van de ploegendiensten, het toenemende autoverkeer en de overlast die hij met zijn voetballende vrienden veroorzaakt. 's ... Recensie Mond vol kiezels. door Elly 09 februari 2014 +1 niet meer leuk ......

INFORMATIE

AUTEUR
Arno Haijtema
DIMENSIE
10,89 MB
BESTANDSNAAM
Mond vol kiezels.pdf

OMSCHRIJVING

Arno Haijtema groeit op in de jaren zestig in een wederopbouwbuurt bij de Hoogovens. Zijn leven wordt er bepaald door het ritme van de ploegendiensten, het toenemende autoverkeer en de overlast die hij met zijn voetballende vrienden veroorzaakt.'s Nachts ligt Arno te piekeren over zijn vader, die stottert, en een bron van schaamte en schuldgevoel is. Maar er is nog meer dat hem uit zijn slaap houdt. Zijn beste vriend wordt tijdens het spelen op straat door een auto geschept, en het is maar de vraag of en hoe hij dat ongeluk overleeft.Arno Haijtema beschrijft beeldend en liefdevol het onbehagen over een vader die anders is, en het dappere streven de troosteloosheid van een omgeving met beton en asfalt te ontstijgen. Na Haijtema's lovend ontvangen debuutroman De vadermoordenaar is het autobiografische Mond vol kiezels een meeslepend en tijdloos verhaal over verraad en mededogen.

Wil je het boek lezen?Mond vol kiezels in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arno Haijtema. Lezen Mond vol kiezels Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN