Ontwerpen is geen kunst

Ontwerpen is geen kunst - Roel Stavorinus | Fthsonline.com

...SBN 9789492051158 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Ontwerpen is geen kunst door Roel Stavorinus & Cyprian ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ... Studystore | Ontwerpen is geen kunst, Stavorinus, Roel ... ... . In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. Uit ervaring van de auteur blijkt dat ontwerpers vooral geneigd zijn om ... In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. Uit ervaring van de auteur blijkt dat ontwerpers […] In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn ... In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat vee...

INFORMATIE

AUTEUR
Roel Stavorinus
DIMENSIE
10,34 MB
BESTANDSNAAM
Ontwerpen is geen kunst.pdf

OMSCHRIJVING

In Ontwerpen is geen kunst stelt designmanager, Roel Stavorinus dat veel ontwerpers kansen laten liggen. Terwijl zij juist met hun competenties van grote toegevoegde waarde zijn voor organisaties. Stavorinus roept ontwerpers op zich beter te verdiepen in hun opdrachtgevers en hun dienstverlening in te richten als maatwerk. Uit ervaring van de auteur blijkt dat ontwerpers vooral geneigd zijn om aan het eindresultaat te denken.Ontwerpers die een brug weten te slaan tussen management en ontwerp, tussen creatieve doelstellingen en bedrijfs-doelstellingen, werken beter samen met hun opdrachtgevers. Daarmee wordt een goede basis gelegd voor design-management, voor de groei, verbetering en professionalisering van design in organisaties.Het boek Ontwerpen is geen kunst is geen theoretisch verhaal. Het wordt geïllustreerd met heldere voorbeelden uit de praktijk en reikt een vracht aan praktische tips en suggesties aan. Daarmee is het interessant voor zowel de beginnende als de ervaren ontwerper.De artikelen in Ontwerpen is geen kunst zijn eerder gepubliceerd in Vormberichten, het magazine van de BNO, in 2009-2012.

Wil je het boek lezen?Ontwerpen is geen kunst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roel Stavorinus. Lezen Ontwerpen is geen kunst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN