Van soapster tot safarigirl 3 en 4

Van soapster tot safarigirl 3 en 4 - Mirjam Mous | Fthsonline.com

...ma & Warendorf Uitgever(s) Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum ... Van soapster tot safarigirl 3 en 4 Van soapster tot ... ... . Taal Nederlands Vers. datum 28/12/2012 NSTC 100017336. 'Van soapster tot safarigirl 3 en 4, bind up de strandtent' door Mirjam Mous - Onze prijs: €20,25 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Van Soapster Tot Safarigirl 3 En 4 Druk 1 op Allemaal Speelgoed U heeft gezocht naar Van Soapster Tot Safarigirl 3 En 4 Druk 1. Helaas hebben we niets gevonden in het productaanbod. Probe ... Bureau ISBN - Van soapster tot safarigirl | 3 en 4 ... . Helaas hebben we niets gevonden in het productaanbod. Probeer het opnieuw met een andere zoekterm. Hieronder ziet u een overzicht van de producten die recent zijn bekeken door andere bezoekers. Van Soapster tot Safarigirl is een bundeling van De strandtent 3 en 4, het vervolg op De zomer van Fay en Marscha.In het eerste deel speelt het verhaal zich af in de Strandtent, waar gefilmd wordt voor een realitysoap. Al het personeel mag meedoen en Marscha ziet dit als haar kans om beroemd te worden. Mirjam Mous Van soapster tot safarigirl 3 en 4. bind up de strandtent. Gedrukt boek . Onderwerpen Fictie 10-12 jaar Taal Nederlands Meer informatie Verschenen...

INFORMATIE

AUTEUR
Mirjam Mous
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Van soapster tot safarigirl 3 en 4.pdf

OMSCHRIJVING

Er wordt een realitysoap opgenomen in DST, de strandtent waar Fay enhaar vriendin Marscha een bijbaantje hebben. Fay vindt het niet prettig om in de schijnwerpers te staan. Maar Marscha is dolgelukkig: dit is haar kans om beroemd te worden!Een tijdje later heeft oom Rien, de eigenaar van DST, een safarihotelgekocht in Uganda. Het moet alleen nog worden opgeknapt en daarkan hij wel wat hulp bij gebruiken. Op naar Afrika dus! Eerst lijkt alles nog geweldig. De wilde dieren lopen gewoon langs het terras. Maar dan raken de meiden verstrikt in een smerig en gevaarlijk handeltje...Een bundeling van deel drie en vier van De StrandTent-serie. Een heerlijk zomerboek boordevol tips over je lijf, je lover en je ouders. Met recepten, quizzen, horoscopen en héél veel Lieve Manja-brieven.

Wil je het boek lezen?Van soapster tot safarigirl 3 en 4 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mirjam Mous. Lezen Van soapster tot safarigirl 3 en 4 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN