De meisjes van Manhattan

De meisjes van Manhattan - Fiona Davis | Fthsonline.com

...s van Manhattan is een heerlijk boek met een verhaal uit de jaren '50 en het nu ... De meisjes van Manhattan eBook: Davis, Fiona, Robroch ... ... . Wil je hem lezen? Koop hem dan voor €19,99 bij bol.com (dit zijn affiliaitelinks - dat betekent dat als je een boek via deze link besteld, ik een percentage van de opbrengst krijg.) Fiona Davis schreef met De meisjes van Manhattan een roman over New York, liefde en obsessie.De New Yorkse Rose heeft haar leven op orde. Ze heeft een nieuwe baan bij een website en is bij haar vriend ingetrokken in ... bol.com | De meisjes van Manhattan (ebook), Fiona Davis ... ... . Ze heeft een nieuwe baan bij een website en is bij haar vriend ingetrokken in het appartementencomplex The Barbizon. De meisjes van Manhattan - Fiona Davis. 19/06/2017 08/06/2017 - femke. De New Yorkse Rose heeft haar leven op orde. Ze heeft een nieuwe baan bij een website en is bij haar vriend ingetrokken in het appartementencomplex The Barbizon. Haar enige probleem is dat ze snel met een artikel voor de site moet komen. Fiona Davis schreef met De meisjes van Manhattan een roman over New York, liefde en obsessie.De New Yorkse Rose heeft haar leven op orde. Ze heeft een nieuwe baan bij een website en is bij haar vriend ingetrokken in het appartementencomplex The Barbizon. Haar enige probleem is dat ze snel met een artikel voor de site moet komen. Haar verhuizing bre Fnac: De meisjes van Manhattan, Fiona Davis, Harmien Robroch". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Fiona Davis
DIMENSIE
5,38 MB
BESTANDSNAAM
De meisjes van Manhattan.pdf

OMSCHRIJVING

Fiona Davis schreef met De meisjes van Manhattan een roman over New York, liefde en obsessie. De New Yorkse Rose heeft haar leven op orde. Ze heeft een nieuwe baan bij een website en is bij haar vriend ingetrokken in het appartementencomplex The Barbizon. Haar enige probleem is dat ze snel met een artikel voor de site moet komen. Haar verhuizing brengt haar op een idee: The Barbizon wordt het onderwerp, waar vroeger beroemde actrices zoals Grace Kelly hebben gewoond. Wanneer ze in de lift de bejaarde Darby McLaughlin ontmoet, die er al sinds de jaren vijftig woont, weet ze het precies: Darby moet centraal staan in het artikel. Het gerucht gaat dat Darby betrokken is geweest bij een schandaal. Ze moet haar er dan wel van zien te overtuigen met haar te praten. Op ingenieuze wijze wisselen de verhalen van Darby en Rose elkaar af, om te eindigen in een fatale avond.

Wil je het boek lezen?De meisjes van Manhattan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fiona Davis. Lezen De meisjes van Manhattan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN