Magycker - De klauw

Magycker - De klauw - Adrian Stone | Fthsonline.com

...het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld ... PDF ePUB - Magycker 1 - Magycker 1 - De Klauw | BANK72 PDF ... . Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Maar de spreuken zijn vaak maar van tijdelijke duur en voordat een Magycker zijn spreuk kan herhalen wordt het weer uit zijn geheugen gewist. Het eerste boek van de Magycker trilogie "De Klauw" is nu ruim twee weken uit en de eerste recensies zijn gelukkig goed, met een gemiddelde van meer dan vier sterren. De Klauw staat in week 17 ook in de Spanning Top-tie ... De klauw - Magycker , Adrian Stone | ISBN: 9789024568369 ... . De Klauw staat in week 17 ook in de Spanning Top-tien van Hebban.nl, de grootste boekencommunity van Nederland en Vlaanderen. Zie ook Hebban.nl. Hebban Spanning Top 10 De Klauw is het eerste deel van Adrian Stone's nieuwe fantasy-trilogie Magycker.. Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Met De Klauw, het eerste boek uit de Magycker serie, is een nieuwe wereld neergezet die weet te boeien en nog genoeg mogelijkheden biedt voor de volgende delen. Met name de autistische Auric en zijn zus Marit zijn goed uitgewerkt, de overige karakters voelen nog wat vlak. De Klauw is deel 1 van Adrian Stone's nieuwe fantasy-reeks Magycker. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en het Rune-tweeluik. Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Luister naar 'Magycker 1 - De Klauw' door Adrian Stone, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Bart van der Schaaf. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. De Klauw is deel 1 van Adrian Stone's nieuwe fantasy-reeks Magycker. Stone is bekend van d Magycker is de titel van de serie. De Klauw is het eerste deel. Het wordt in principe een trilogie. Exacte verschijningsdatum is nog niet bekend, maar in ieder geval vóór de Elf Fantasy fair van 2016 in april, dus reken ergens op maart/april 2016.' Wie of wat is (de) Magycker? De klauw is het eerste deel van 3 van de Magycker-reeks, geschreven door Adrian Stone.De naam van de auteur doet wellicht anders vermoeden, maar het is een fantasy van Nederlandse bodem. Nu is fantasy op Harry Potter en Lord of the Rings na zwaar ondervertegenwoordigd in mijn boekenkast, dus ik vond het weer eens tijd worden. Magycker 1 - De klauw. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Adrian Stone
DIMENSIE
4,98 MB
BESTANDSNAAM
Magycker - De klauw.pdf

OMSCHRIJVING

Adrian Stone is terug met een weergaloos avontuur.De Klauw is deel 1 van Adrian Stone's nieuwe fantasy-reeks Magycker. Stone is bekend van de Duivel-trilogie en het Rune-tweeluik.Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Maar de spreuken zijn vaak maar van tijdelijke duur, en voordat een Magycker zijn spreuk kan herhalen wordt het weer uit zijn geheugen gewist. Alleen de allerrijksten kunnen dus genieten van de giften van de Magyckers.Als een delegatie uit Aimerey de stad van Marit en haar autistische broertje Auric aandoet, kunnen ze dat daarom bijna niet geloven. De grote rotsblokken die de enige toegang tot de stad versperren zijn weliswaar een financiële domper voor de handel, maar niemand had gedacht dat het bestuur de Magyckers zou betalen om ze te laten weghalen.Als iemand vervolgens de spreuk van de Magyckers herhaalt, breekt de hel los. Vrij gebruik van een spreuk brengt het hele bestaan van Aimerey in gevaar, en dat zullen de Magyckers koste wat kost voorkomen.Maar laat nou net Auric degene zijn die de spreuk kan herhalen...Adrian Stone (1958) is de grootste Nederlandse fantasy-auteur van het moment. Magycker 1 - De Klauw is zijn zesde boek en het begin van een compleet nieuwe serie.

Wil je het boek lezen?Magycker - De klauw in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adrian Stone. Lezen Magycker - De klauw Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN