Retourtje tropen

Retourtje tropen - Hans Vervoort | Fthsonline.com

...che stijl, aangename zelfspot en heimwee naar die heerlijke jeugd ... Retourtje Tropen by Hans Vervoort - Goodreads ... . Retourtje Tropen is uitdrukkelijk geen backpackersboek. Hans Vervoort reisde niet met een zware rugzak door het prachtige Sumatra en Java, maar per huurauto met chauffeur. Ook bij de tussenstop in Singapore koos hij voor the easy way. 'Retourtje Tropen, Een reis door het hart van Sumatra en Java (met een stop in Singapore)' door Hans Vervoort - Onze prijs: €20,05 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Lees „Retourtje tropen een reis door het hart van Sumatra en ... bol.com | Retourtje Tropen, Hans Vervoort | 9789402117196 ... ... . Lees „Retourtje tropen een reis door het hart van Sumatra en Java (met een stop in Singapore)" door Hans Vervoort verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Retourtje Tropen is uitdrukkelijk geen backpackersboek. Hans Vervoort reisde niet met een zware rugzak door het prachtig... Vervoort - Retourtje tropen, 126-128 [Bandung 1A - Homann] Op naar het hotel dan maar. In Bandung hebben we hotel Savoy Homann geboekt, een van de grootste en oudste hotels van Java, daterend uit ongeveer 1880. Het hart van het hotel is de vroegere binnentuin, nu omgevormd tot een groot overkoepeld binnenterras met palmen en dinertafels. Bestel Retourtje tropen van Hans Vervoort. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Retourtje Tropen is uitdrukkelijk geen backpackersverhaal. Hans Vervoort reisde per huurauto met chauffeur/gids door de pracht van Sumatra en Java en koos ook bij een stopover in Singapore voor the easy way . Zo comfortabel reizend mis je veel ergernissen die eigenlijk wel bij het reizen horen, maar daartegenover staat dat je heel wat meer ziet dan wanneer je alles onderweg zelf m...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Vervoort
DIMENSIE
12,4 MB
BESTANDSNAAM
Retourtje tropen.pdf

OMSCHRIJVING

Retourtje Tropen is uitdrukkelijk geen backpackersboek. Hans Vervoort reisde niet met een zware rugzak door het prachtige Sumatra en Java, maar per huurauto met chauffeur. Ook bij de tussenstop in Singapore koos hij voor the easy way. Zo comfortabel reizend mis je de romantiek van het rugzakbestaan, maar daartegenover staat dat je heel wat meer ziet dan wanneer je onderweg alles zelf moet regelen en oplossen. En Hans Vervoort (Magelang, 1939) wilde graag veel zien van het land waar hij opgroeide en tot zijn veertiende jaar woonde. In 1974 nam hij met vrouw en kinderen ook al eens een retourtje tropen en schreef daarover Vanonder de Koperen Ploert waarmee tot diep in de jaren tachtig reizigers over Java trokken. Vele romans en verhalenbundels (o.a. Kind van de Oost en Weg uit Indië) later is hier opnieuw een boeiend en persoonlijk reisverhaal van de schrijver die geroemd wordt om zijn precieze, licht ironische maar vooral beeldende stijl.

Wil je het boek lezen?Retourtje tropen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Vervoort. Lezen Retourtje tropen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN