De bricoleur en de dummies

De bricoleur en de dummies - Ulrich Libbrecht | Fthsonline.com

...dummies. Een boek voor jonge denkers en dromers ... De bricoleur en de dummies | Boek.be ... . Garant, 2015. Master Els Janssens specialiseert zich in de comparatieve filosofie van prof. dr. Ulrich Libbrecht. Ze is als docente en bestuurslid verbonden aan de School voor Comparatieve Filosofie Antwerpen en als docente tekstanalyse aan de LUCA School of Arts ... De bricoleur en de dummies. Levering 2-3 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR als ({{email}} ) CSR als anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu. Alle categorieën Tuin ... Onze databank beva ... De Bricoleur & de Dummies by Librechtgenootschap - Issuu ... . Alle categorieën Tuin ... Onze databank bevat de volgende beschrijving(en) van "bricoleur" bricoleur (zn. m. -s) 1) Prutser, Negatieve vorm van doe het zelver 2) knutselaar. vgl bricoleren, bricolage, kleuteraar, kleuteren, 1) Da muurje staat zo krom gelijk ne zikkel, verzekers van een bricoleur gezet!...

INFORMATIE

AUTEUR
Ulrich Libbrecht
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
De bricoleur en de dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Niet iedere jongvolwassene heeft een grootvader die vanuit een rijke levenservaring en belezenheid kan ingaan op de grote vragen over het leven en de wereld waarin wij leven. In dit boek neemt prof. dr. Ulrich Libbrecht enthousiast deze taak op zich. Hij zet met veel humor en inlevingsvermogen zijn wereldbeeld uiteen voor jonge mensen, meestal nog filosofische dummies. Als een bricoleur sprokkelde hij de interessantste ideeën samen om er een voor onze tijd bruikbaar wereldbeeld mee op te bouwen. Hiervoor liet hij zich inspireren door de moderne wetenschap, de oosterse en de westerse filosofie. Het resultaat is een frisse kijk op de wereld die hij verbindt met dat wat hem tijdens zijn 86-jarige leven aangegrepen heeft. Dit is een boek voor jongeren, dat in klasverband kan gelezen worden, maar ook voor iedereen die zich op filosofisch vlak een dummie voelt.Over de auteurUlrich Libbrecht begon als leraar wiskunde in het secundair onderwijs. Na zijn studies sinologie en filosofie in Gent en Leiden doceerde hij Chinese klassieke studies, Chinese filosofie en comparatieve filosofie aan de KU Leuven. Hij ontwikkelde een model voor comparatieve filosofie waarin hij wereldbeelden uit Oost en West vergelijkt en integreert. Hij stichtte in Antwerpen de School voor Comparatieve Filosofie.

Wil je het boek lezen?De bricoleur en de dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ulrich Libbrecht. Lezen De bricoleur en de dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN