Easycratie

Easycratie - Martijn Aslander | Fthsonline.com

...ermogen van de professionals. Easycratie faciliteert dat vermogen ... easycratie - YouTube ... . "Easycratie is in mijn ogen een prachtig geschreven boek, bestemd voor een groot publiek en met een inhoud waarmee ik het zeer eens ben. In mijn boek De Wereld Breekt Open, dat later verscheen, kom ik tot dezelfde conclusies. Easycratie vertelt zichzelf in dit prima hanteerbare, makkelijk weglezende en van prachtige illustraties (van Danja Schaap) voorziene boek. Hier wil ik dus Martijn en Erwin aan het woord laten óver het ... Wat is de betekenis van Easycratie - Ensie ... . Hier wil ik dus Martijn en Erwin aan het woord laten óver het boek. Ik heb ze apart gesproken en bevraagd en hoop dat deze blogpost ook jullie prikkelt om je vragen en reacties te plaatsen. Easycratie is volgens Aslander en Witteveen (2010) een nieuwe manier van werken, organiseren en samenwerken, waarbij binnen bestaande spelregels handig gebruik wordt gemaakt van de voor iedereen vrij toegankelijke verworvenheden van de informatietechnologie In de ogen van de schrijvers is easycratie de leukste vorm van bureaucratie en tevens de minst moeilijke. Het boek Easycatie.De toekomst van werken en organiseren (hier de gratis download) van Martijn Aslander en Erwin Witteveen is al een poosje uit. Een boek dat zich met vaart laat lezen en een mooie, heldere denktrant presenteert: die van de easycratie. 'Easycratie in het Onderwijs' is de voorloper van het boek 'Nooit Af in het Onderwijs'. Omdat werkdruk één van de meest urgente vraagstukken is in het onderwijsveld (en gehele publiek domein), besloten de schrijvers een extra boek uit te brengen onder de titel 'Easycratie in het Onderwijs'. EASYCRATIE Het simpelste antwoord op bureaucratie Eind 2007 kwamen Martijn Aslander en Erwin Witteveen elkaar voor het eerst tegen. Erwin interviewde Martijn, ten behoeve van het boek Roadmap to Venus. Dat interview is nog te lezen op Martijns website. Martijn hierover: "Dankzij dit interview begrijpen mijn oude...

INFORMATIE

AUTEUR
Martijn Aslander
DIMENSIE
10,53 MB
BESTANDSNAAM
Easycratie.pdf

OMSCHRIJVING

Stel je eens voor dat je, ook in grote, logge organisaties, in een handomdraai grote vraagstukken kunt oplossen.Hoeveel tijd en frustratie zou dat schelen? Het kan:er zijn genoeg mensen die de oplossingen hebben, maar zij worden nog te vaak belemmerd door regels, hiërarchie en een gebrek aan samenwerking. Vervang de bureaucratie door de easycratie!In Easycratie verkennen Martijn Aslander en Erwin Witteveen de easycratische wereld. Door de opkomst van nieuwe technologieën daalt de kostprijs naar nul, endaarmee groeit het zelforganiserend vermogen van de professionals. Easycratie faciliteert dat vermogen. Maak samen met andere bevlogen professionals het verschil,ongeacht je plaats in de traditionele hiërarchie.

Wil je het boek lezen?Easycratie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn Aslander. Lezen Easycratie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN