Een leven lang flow

Een leven lang flow - Evert Heintz | Fthsonline.com

...eintz je ongekende vermogens te ontdekken en zo de flow en energie in je eigen leven te verhogen ... Een leven lang flow - Evert Heintz - 9789082553000 | Bruna.nl ... . Hij geeft regelmatig interactieve en inspirerende Masterclasses, zowel zakelijk als particulier in Nederland en in de Alpen. Een inspirerend en praktisch boek om stress in je leven om te zetten in flow. Voor meer plezier, vitaliteit en energie! ''Plotseling sloeg de grond onder mijn voeten weg en viel ik de diepte in. Tijdens mijn val belandde ik op een sneeuwbrug die mijn leven heeft gered, want de gletsjerspl ... Boek Een Leven Lang FLOW - Insight Adventure ... . Tijdens mijn val belandde ik op een sneeuwbrug die mijn leven heeft gered, want de gletsjerspleet was minstens 50 meter diep.'' (uit: Een leven lang FLOW) Een leven lang FLOW. 223 likes. Je kunt als mens meer dan je denkt! In het boek "Een leven lang FLOW" leer je op praktische wijze je ongekende vermogens te ontdekken. Een Leven Lang Flow & Coaching? Wilt u meer weten over de Training & Coaching van Een Leven Lang Flow? Neem dan - vrijblijvend - contact op met Evert Heintz. Mobiel: +31(0)6 52 171 336 E-m...

INFORMATIE

AUTEUR
Evert Heintz
DIMENSIE
7,49 MB
BESTANDSNAAM
Een leven lang flow.pdf

OMSCHRIJVING

Een inspirerend en praktisch boek om stress in je leven om te zetten in flow. Voor meer plezier, vitaliteit en energie!''Plotseling sloeg de grond onder mijn voeten weg en viel ik de diepte in. Tijdens mijn val belandde ik op een sneeuwbrug die mijn leven heeft gered, want de gletsjerspleet was minstens 50 meter diep.''(uit: Een leven lang FLOW)Je kunt als mens meer dan je denkt! In Een leven lang flow leer je op praktische wijze je ongekende vermogens te ontdekken en zo de flow en energie in je eigen leven te verhogen. Na een bijna-doodervaring ontwikkelde auteur en gepassioneerd bergbeklimmer Evert Heintz het vitaliteitsmodel De Piramide van Inzicht®. Aan de hand van dit model daagt hij in zijn boek de lezer uit om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor meer geluk, gezondheid en kwaliteit van je leven. Met oefeningen en concrete handvatten om direct in praktijk te brengen, zowel thuis als op je werk.De Piramide van Inzicht ® is een totaalconcept en bestaat uit zes elementen die elkaar versterken: Verantwoordelijkheid, de basis van de piramide (Oordeelvrije) aandacht Mindset Ademhaling Beweging VoedingEvert Heintz (1975) is flowspecialist en inspirational speaker in het bedrijfsleven. Hij geeft training, coaching en masterclasses over o.a. persoonlijk leiderschap, teambuilding en stressmanagement aan gerenommeerde organisaties en particulieren. Met regelmaat combineert hij trainingen met uitdagende activiteiten als klimmen en abseilen om deelnemers te laten ervaren dat ze veel meer kunnen dan dat ze vaak denken. Zie ook: www.eenlevenlangflow.nu Wim Hof over Een leven lang flow.''Diepte maakt het verschil. Bewust en voorbij de angst.''Voorwoord door Wim Hof (the ICEMAN) en nawoord door drs. Richard de Leth (auteur van bestseller boeken OERsterk).

Wil je het boek lezen?Een leven lang flow in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evert Heintz. Lezen Een leven lang flow Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN