God is niet verlegen

God is niet verlegen - Olga Grjasnowa | Fthsonline.com

... in Syrië... God is niet verlegen. Hammoudi, een jonge Syriër die in Parijs geneeskunde heeft gestudeerd, moet terug naar Syrië om zijn paspoort te laten verlengen ... Ebook ePUB: God is niet verlegen - geschreven door Olga ... ... .... God is niet verlegen (Paperback). Hammoudi, een jonge Syriër die in Parijs geneeskunde heeft gestudeerd, moet terug naar Syrië om zijn paspoort te laten... In God is niet verlegen, het derde boek van Olga Grjasnowa (1984), draait het verhaal om twee jonge Syriërs: Hammoudi en Amal.Wanneer Hammoudi, een succesvol arts in Parijs, naar Syrië terugkeert om zijn verblijfsvergunning te laten verlengen, breekt er in het land een burgeroorlog uit. Go ... God is niet verlegen - De Bezige Bij ... .Wanneer Hammoudi, een succesvol arts in Parijs, naar Syrië terugkeert om zijn verblijfsvergunning te laten verlengen, breekt er in het land een burgeroorlog uit. God is niet verlegen, Olga Grjasnowa, De Bezige Bij, 320 blz., 19,99 euro. bestel direct. Hammoud is een Syrische arts die recentelijk zijn specialisatie plastische chirurgie heeft afgerond in Parijs. Voordat hij start als medisch specialist in een gerenommeerd Frans ziekenhuis, moet hij nog slechts zijn paspoort verlengen in zijn thuisland. Het boek God is niet verlegen, geschreven door Olga Grjasnowa, koopt u bij Boeken.nl ...

INFORMATIE

AUTEUR
Olga Grjasnowa
DIMENSIE
4,38 MB
BESTANDSNAAM
God is niet verlegen.pdf

OMSCHRIJVING

Hammoudi, een jonge Syriër die in Parijs geneeskunde heeft gestudeerd, moet terug naar Syrië om zijn paspoort te laten verlengen. Precies op dat moment breekt in Syrië de oorlog uit en kan hij geen kant meer op. Hij besluit zich aan te melden bij het verzet tegen het Syrische regime.Amal is een jonge actrice uit Damascus die zich ook heeft aangesloten bij de protesten tegen het regime. Hammoudi en Amal kennen elkaar niet, maar als de oorlog steeds heviger om zich heen grijpt besluiten ze allebei te vluchten. Na een levensgevaarlijke reis ontmoeten ze elkaar in Berlijn. Amal heeft inmiddels een jong meisje geadopteerd van wie de moeder de boottocht naar Europa niet heeft overleefd. Hoewel het erop lijkt dat ze in een veilig land zijn aangekomen, zijn hun problemen nog lang niet voorbij. In Duitsland worden ze gezien als niets meer dan vluchtelingen, en de toenemende vreemdelingenhaat grijpt diep in hun leven in.

Wil je het boek lezen?God is niet verlegen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Olga Grjasnowa. Lezen God is niet verlegen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN