Ik ben God

Ik ben God - Gerrie Hondius | Fthsonline.com

... je God. Ik maak je sterk, ik help je, ik ondersteun je, ik ben je behoud ... 38 Bijbelteksten over Kracht - NBV & BGT - DailyVerses.net ... .' (Jesaja 41:10) Stuur het door! Stuur dit alsjeblieft door aan anderen via email. Ik Ben God (Paperback). New York is in de greep van een seriemoordenaar die zich bij uitzondering eens niet lijkt te laten leiden door een zieke geest.... Ik ben boos op God, omdat ik mij afvraag of Hij ons lijden wel ziet en ik het gevoel heb dat God ons verlaten heeft. Ik kies er in eerste instantie voor om mijn boosheid op God maar gewoon ... 33 Bijbelteksten over Angst - DailyVerses.net ... . Ik kies er in eerste instantie voor om mijn boosheid op God maar gewoon te laten gebeuren. Ik besluit dat mijn boosheid kan bestaan naast andere gevoelens, ... Ik hoorde vaak: 'Wie ben ik? en dan ... De video waarin David Icke zijn bevindingen deelt dat hij de zoon van God is op nationale televisie vind ik zelf een heel intrigerend voorbeeld. Als je eenmaal hebt ontdekt wie je bent, kijk je met heel andere ogen naar de wereld en ook naar deze video. Ik ben een God in 't diepst van mijn gedachten.-- En tóch, zo eindloos smacht ik soms om rond Úw overdierb're leên den arm te slaan, En, luid uitsnikkende, met al mijn gloed. En trots en kalme glorie te vergaan Op úwe lippen in een wilden vloed Van kussen, waar 'k niet langer woorden vond. Willem Kloos (1859 - 1938) Ik ben. God is. Iedereen is één met God. Een fundamentalist was ooit een Amerikaanse protestant die zijn geloofsfundamenten veilig wilde stellen. In aflevering 15 van seizoen 3 van PeriodiekeSensatie's grote ketamine-avontuur heb ik het volgende samengepuzzeld: Wanneer wij nuchter zijn denken we vaak dat we kunnen spreken van een individu met een ego, dat ontken ik ook niet. Iedereen is uniek en heeft eigen wensen, gedachten, etc. Hier... Bijbelteksten over Angst - Wees niet bang, want ik ben bij je, vrees niet, want ik… In mijn bangste uur vertrouw ik op u… De liefde laat geen ruimte voor angst; volmaakte liefde sluit angst uit… Angst voor mensen is een valstrik, wie op de HEER vertrouwt, wordt beschermd… Ik gebied je dus: wees vastberaden en standvastig, laat je door niets… Bij God ben ik geborgen met heel mijn ziel, Hij is mijn licht, mijn heil. Ja, alleen God geeft vrede aan mijn ziel, zij vindt rust in Hem. Bei Gott bin ich geborgen still wie ein Kind, bei Ihm ist Trost und Heil...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrie Hondius
DIMENSIE
5,17 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben God.pdf

OMSCHRIJVING

In dit literaire stripboek tekent Gerrie Hondius haar eigen leven op. Als vrijgezelle dertiger weegt ze de godsdienstige waarden uit haar jeugd en zoekt ze haar eigen vorm van zingeving. De oprechte pogingen gaan gepaard met onhandige one-night-stands en een flinke dosis zelfspot, waardoor Ik ben God leest als een fris en vermakelijk evangelie.

Wil je het boek lezen?Ik ben God in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrie Hondius. Lezen Ik ben God Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN