Ik wou dat ik jou was

Ik wou dat ik jou was - Veerle van Belle | Fthsonline.com

...neer ik op Instagram naar de zoekfunctie ga staat ze al bovenaan nog zonder dat ik één letter heb ingetypt ... Ik wou dat ik jou was - Veldhuis & Kemper - Aangepaste ... ... . Ze ken mij niet, maar ik haar wel. ik wou dat ik jou was gewoon een keertje jou was dat ik ook eens met een vrouw was niet het kussen maar het matras was ik wou juist dat ik jouw was gewoon een dag zozo was dat ik ook een beetje vrouw was (vrouw was) en klein was (klein was) niet de pinpas maar het wijnglas maar ik wou juist dat ik jou was gewoon een dag niet mezelf was dat ik alles was wat jij was en jij was dan wie ik was en ... ik wou dat ik een zebra was dan had ik nooit te warm. ik wou dat ik doodgewoon gelukkig en vrij was dat ... Veldhuis & Kemper - Wikipedia ... ... ik wou dat ik een zebra was dan had ik nooit te warm. ik wou dat ik doodgewoon gelukkig en vrij was dat was ik niet alleen vorige gedicht volgende gedicht. Ingezonden door. anke vanderheyden. Geplaatst op. 29-11-2010. Geef uw waardering. Op basis van 1 stemmen krijgt dit gedicht 3 van de 5 sterren. Social Media. Ik Wou Dat Ik Jou Was Songtext von Veldhuis & Kemper mit Lyrics, deutscher Übersetzung, Musik-Videos und Liedtexten kostenlos auf Songtexte.com In 2002 gaat Veldhuis & Kemper in première met het eerste avondvullende cabaret-programma Half zo Echt, met als Finalenummer Ik Wou Dat Ik Jou Was. Het nummer bereikt de nummer-2-positie in de Nederlandse Top 40, wordt in 2003 het meest gedraaide Nederlandstalige nummer, en wordt verkozen tot vierde Beste Nederlandstalig nummer aller tijden. ik ben altijd maar de coole, ik doe alles voor m'n kik ik ben altijd maar de macho, de latino, de De Niro, ik ben altijd maar de stoere, maar nooit een keer de nono ik wou dat ik jou was, gewoon een keertje jou was dat ik ook eens met een vrouw was, niet het kussen maar het matras was ik wou juist dat ik jou was, gewoon een dag zo zo was IK WOU DAT IK JOU WAS ik ben altijd de schouder de troost in zekere zin. ze noemen mij wel meer dan eens hun hartsvriendin. ik ben altijd maar het broertje waa...

INFORMATIE

AUTEUR
Veerle van Belle
DIMENSIE
10,72 MB
BESTANDSNAAM
Ik wou dat ik jou was.pdf

OMSCHRIJVING

Elines ogen priemen zich kwaad in de richting van de vrouw die, druk telefonerend, uitgerekend op de bank tegenover haar wil komen zitten. Het laatste wat ze nu nodig heeft, is in het gezelschap vertoeven van deze bloedmooie vrouw, waarvoor het leven duidelijk gunstig is. Ik wou dat ik haar was, peinst Eline. Ik zou leven alsof het leven zin had.Eline raakt na een zoveelste tegenslag haar veerkracht kwijt. Verdoofd neemt ze de trein naar een vakantiehuisje in de Ardennen. Als ze in de trein een Amerikaanse vrouw een geanimeerd telefoongesprek hoort voeren met haar geliefde, slagen haar stoppen door.Wat zou jij doen, mocht je onverwachts het leven van iemand anders kunnen overnemen? Iemand die zoveel succesvoller is dan jij? Zou je die gelegenheid grijpen?

Wil je het boek lezen?Ik wou dat ik jou was in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Veerle van Belle. Lezen Ik wou dat ik jou was Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN