Litteken

Litteken - Sara Mesa | Fthsonline.com

... en vlak litteken na, waar men geen hinder van ondervindt ... Litteken - 8 definities - Encyclo ... . Een oud litteken dat nooit pijnlijk was en nu wel ineens pijn doet… Het kan verschillende oorzaken hebben. Misschien staat er spanning op uw litteken omdat de huid droog en trekkerig is. In dit geval is het goed om het litteken te hydrateren met een littekencrème. Maar ook kan het dat het oude litteken ontstoken is, of dat het oude litteken ... Het litteken is dik, rood en het kan jeuken of pijnli ... Littekens - Zorg voor je huid, ga naar de huidtherapeut ... ... Het litteken is dik, rood en het kan jeuken of pijnlijk zijn. Deze ontstaan bij overproductie van fibrineweefsel door bindweefselcellen in de huid, waardoor sterk verdikte littekens ontstaan. Het zijn dikke, roze strengen en plaques op de huid die circa 3 weken na de verwonding ontstaan en in een periode van een aantal maanden tot een jaar voortdurend dikker worden. Online vertaalwoordenboek. EN:litteken. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Litteken crème - Vermindert de zichtbaarheid van oude en nieuwe littekens waaronder die ontstaan door acne. Houdt littekenweefsel soepel en zacht. N.v.t. Littekencrème van Biodermal vermindert de zichtbaarheid van littekens. De crème helpt het littekenweefsel,… Meer. 13 99 ... Elk litteken vertelt een eigen verhaal. Soms voelt een litteken trekkerig of verhard aan. Het kan ook dat een litteken rood blijft, verdikt is of juist verzonken in de huid ligt. Een litteken kan gaan afwijken door een verstoorde wondgenezing, te veel spanning op het gebied, de huidskleur of familiaire aanleg....

INFORMATIE

AUTEUR
Sara Mesa
DIMENSIE
3,31 MB
BESTANDSNAAM
Litteken.pdf

OMSCHRIJVING

Twintiger Sonia komt op een online literatuurforum in contact met een man die zichzelf Knut Hamsun noemt. Er ontwikkelt zich een intense correspondentie en een verhouding, waarin ze elkaar beurtelings aantrekken en afstoten. Knut plaatst Sonia op een voetstuk en wil van haar een ideale vrouw maken; Sonia wil wel zijn aandacht maar voelt zich ongemakkelijk bij zijn dwingende toon. Als Sonia trouwt houdt de internetverhouding met Knut stand. Ze vertelt hem over haar seksleven en haar saai geworden huwelijk. Het leidt tot de onvermijdelijke maar teleurstellende ontmoeting. Sonia heeft steeds gefantaseerd over heftige seks met Knut, maar hij blijkt fetisj-fantasieën te hebben en mijdt direct seksueel contact. Ondanks haar chronische obsessie voor Knut besluit ze hun verhouding te beëindigen. Haar verlangens zijn onvervulbaar gebleken. Wat overblijft is een litteken. Door de oplopende spanning is het nauwelijks mogelijk dit duistere en soms pijnlijke verhaal neer te leggen. Litteken is een subliem psychologisch portret van twee mensen die allebei teleurgesteld worden in hun verwachtingen.

Wil je het boek lezen?Litteken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sara Mesa. Lezen Litteken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN