LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief

LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief - Vereniging van Letselschade Advocaten | Fthsonline.com

...tsel- en overlijdensschade en van schadeclaims in de zorg tot aspecten bij ... Letselschade in een breed perspectief - T. Barkhuysen;;G ... ... ... LSA-reeks 25 - De toekomst van de letselschadepraktijk 1e druk is een boek van M.G. Faure uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012393331 Het 25e symposion van de jubilerende Vereniging voor Letselschade Advocaten was het moment bij uitstek om een blik te werpen in de toekomst van de letselschadepraktijk. Letselschade voor Dummies is een aanrader voor iedereen die te maken krijgt met de letselschadepraktijk! Mr. Nino Pennino werd na zijn rechtenstudie in 1991 advocaat en specialiseerd ... bol.com | Verkenningen Binnen Het Letselschaderecht ... ... . Nino Pennino werd na zijn rechtenstudie in 1991 advocaat en specialiseerde zich in de letselschadepraktijk. In 2004 startte hij zijn eigen kantoor Pennino Advocaten, waarvan de letselschadepraktijk een belangrijk onderdeel uitmaakt. LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief (0) 20,95. J.G. Keizer; Vereniging van Letselschade Advocaten 28 - Wie eist bewijst, wie stelt krijgt geld (0) ... LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief. 20,95. Marco van Eijk; LSA-reeks 29 - Schadebegroting, de punten en komma's. 36,50. Meer uit de serie LSA-reeks. Ook introduceert hij een vernieuwende honorariumvorm: Personal Cure and Pay, dat het slachtoffer de voordelen biedt van zowel het uurtarief als van no cure no pay. Letsel Verhalen is niet alleen een zeer informatief boek voor eenieder die met letselschade in welke vorm dan ook te maken krijgt, het is ook een persoonlijke terugblik op de twintig jaren dat hij in die praktijk werkzaam is. Letselschade in een breed perspectief. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 19,22 Excl. BTW check Volledige prijs. BTW: Excl. BTW; Volledigheid prijs: Deze prijs is ... LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief inleidingen gehouden op het symposion van de vereniging van letselschade advocaten 2011 - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789012386067 | 98 pagina's Letselschade in een breed perspectief | ISBN 9789012386067 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Van letselschade en het EVRM tot deelgeschillen voor letsel- en overlijdensschade en Boek: Letselschade in een breed perspectief - Geschreven door Wij werken op volle kracht, er...

INFORMATIE

AUTEUR
Vereniging van Letselschade Advocaten
DIMENSIE
11,41 MB
BESTANDSNAAM
LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief.pdf

OMSCHRIJVING

LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief 1e druk is een boek van Vereniging van Letselschade Advocaten uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012386067 Het aansprakelijkheidsrecht is de afgelopen tijd geprofessionaliseerd en uitgebreid. De brede range van actuele onderwerpen, nationaal en internationaal, getuigt daarvan. In dit boek komen vier deskundigen aan het woord die zeer uiteenlopende onderwerpen bespreken. Van letselschade en het EVRM tot deelgeschillen voor letsel- en overlijdensschade en van schadeclaims in de zorg tot aspecten bij de afwikkeling van schade van minderjarigen. Eerder vormden deze bespiegelingen een bron van inspiratie tijdens het twee ntwintigste symposion van de Vereniging voor Letselschade Advocaten.

Wil je het boek lezen?LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vereniging van Letselschade Advocaten. Lezen LSA-reeks 22 - Letselschade in een breed perspectief Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN