Mama is hier

Mama is hier - Mariette Zweers | Fthsonline.com

... ze een tienerdochter van 15, Juliette. Hun leven met fijne vrienden lacht hen toe ... Read Online: Mama is hier | PDF File Sharing ... . Dankzij Louise, de vrouw van Harm en beste vriend van Matthijs, heeft Matthijs een goede baan… Mama is hier (Paperback). De thriller "Mama is hier' van Mariette Zweers, de auteur van "Maakbaar', is een beklemmende, psychologische pageturner over... Lees „Mama is hier" door Mariette Zweers verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De thriller 'Mama is hier' van Mariette Zweers, de auteur van 'Maakbaar', is een ... Mama is hier - Vrij Nederland ... . De thriller 'Mama is hier' van Mariette Zweers, de auteur van 'Maakbaar', is een beklemmende, psychologische pageturner ... Mama is hier is de tweede thriller van Zweers, docente bedrijfskunde aan de universiteit van Groningen. Net als haar debuut Maakbaar (2017) begint het met een op het oog gelukkig gezin: Olga, tevreden huisvrouw en moeder, haar man Matthijs, net begonnen als directeur van een ziekenhuis, en hun vijftienjarige dochter Juliette met niet meer dan milde puberproblemen. Mama is hier een thriller van Marieke Zweers. Het verhaal gaat over het gezin van Olga en Matthijs die samen een tienerdochter hebben Juliette. De rolverdeling binnen het gezicht is volgens het klassieke patroon, Matthijs de hardwerkende vader en echtgenoot, Olga die de zorg van haar dochter op zich neemt samen met het huishouden. Mama is hier is een thriller met een goed tempo en een fijne dosis psychologie en als de plot lijkt te zijn bereikt, komt er toch nog een onverwacht gegeven achteraan. Misschien lag dit een beetje voor de hand, toch was dit idee ondertussen weggezakt waardoor het als een verrassing kwam. Mama is hier | ISBN 9789026346736 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Free Download Mama is hier PDF, Voor de buitenwereld zijn ze een koppel dat het goed voor elkaar heeft: Matthijs zorgt voor het inkomen, Olga regelt het huishouden en hun dochter Juliette is 'haar project'. Mama is hier × Tip een vriend. Typ ... Geef hier de nickname op die u wilt gebruiken voor recensies, tags etc. Uw nickname moet bestaan uit minimaal 4 letters en/of cijfers. Als een nickname al in gebruik is, krijgt u voorbeelden van mogelijke andere namen te zien. Natuurlijk mag u ook een hele andere nickname kiezen. Titel: Mama is hier Auteur: Mariette Zweers Uitgeverij: Ambo | Anthos Publicatiedatum: 30 april 2019 Aantal bladzijdes: 280 Recensie: Heidi Cover Op de cover zien we een vrouw die enigszins verbaasd voor zich uit staart. De omslag is in een blauwtint gedrukt met de titel in mosterdgeel, dit steekt mooi af en zorgt voor een passend geheel. Auteur Mariette Zweers (1968) groeide op in Alkmaar en ... Met 'Mama is hier' heeft ze haar stem gevonden. Mariette Zweers is van huis uit manager en werkt als docent bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het verhaal. Olga en Matthijs hebben voor de buitenwereld een perfect huwelijk. Ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariette Zweers
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
Mama is hier.pdf

OMSCHRIJVING

De thriller "Mama is hier' van Mariette Zweers, de auteur van "Maakbaar', is een beklemmende, psychologische pageturner over onvoorwaardelijke liefde. Hoever ben je als moeder bereid te gaan als alles wat je dierbaar is op het spel staat?Voor de buitenwereld zijn ze een koppel dat het goed voor elkaar heeft: Matthijs zorgt voor het inkomen, Olga regelt het huishouden en hun dochter Juliette is "haar project'. Als Matthijs gechanteerd wordt en Juliette onder onduidelijke omstandigheden een ongeluk krijgt, meent Olga te weten wie haar gezin bedreigt. Ze neemt het heft in eigen hand om te voorkomen dat ze alles kwijtraakt. Overlevingsinstincten uit een ver verleden komen boven…Mariette Zweers werd met haar debuut "Maakbaar' genomineerd voor de Schaduwprijs 2017. Ze werkt afwisselend als manager en als docent bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Wil je het boek lezen?Mama is hier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariette Zweers. Lezen Mama is hier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN