Dag verslaving (!)(?)

Dag verslaving (!)(?) - Harm Huizenga | Fthsonline.com

...oor ons (en ook voor jullie, begrepen wij uit de vele reacties) een dag van verbondenheid ... Verslaving Archieven - - Elke dag het nieuws uit de ... ... . En dat is nou net waar het dit jaar aan zou schorten. Dat zou eenvoudig niet kunnen. Dan zou onze dag - bedoeld voor het sámen vieren van herstel - niet zijn waarvoor we het iedere jaar organiseren. Cafeïne scoort slechts matig op de criteria van verslaving. Als je het koffie drinken beperkt tot 4 koppen per dag, is er niets aan de hand. Als je meer drinkt kun je last krijgen van lichamelijke klachten als angst, onrust, sle ... Dag van Herstel - Lef Magazine ... . Als je meer drinkt kun je last krijgen van lichamelijke klachten als angst, onrust, slecht slapen. Geestelijke afhankelijkheid Vrijwel alle drugs kunnen een verslaving veroorzaken. De ene drug is meer verslavend dan de andere drug. Leer hier meer over een drugsverslaving. Dag 3 tot en met 5: een vermoeid gevoel, ernstige bevingen, nachtmerries, een algeheel gevoel van zwakte; Na de 5e dag: je huid kan verander...

INFORMATIE

AUTEUR
Harm Huizenga
DIMENSIE
12,1 MB
BESTANDSNAAM
Dag verslaving (!)(?).pdf

OMSCHRIJVING

Meetings bezoeken en leven volgens de principes van het 12 Stappenprogramma van de AA waren voor Harm Huizenga een opstap naar een beter en nieuw leven. Hij is vervolgens helemaal naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika afgereisd om daar in een mooie en rustige omgeving te proberen van zijn alcoholverslaving te worden verlost. Tijdens het verblijf heeft hij een dagboek bijgehouden van alle dagen. Duidelijk is te lezen hoe het herstel zich openbaart gedurende het verblijf in Zuid-Afrika. Harm schuwt het niet om zich compleet bloot te geven. Dat maakt dit boek een open en eerlijk verslag van een moeilijke periode.

Wil je het boek lezen?Dag verslaving (!)(?) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harm Huizenga. Lezen Dag verslaving (!)(?) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN