Een veilig huis

Een veilig huis - Marja Doesburg | Fthsonline.com

...d is bij elk gebouw van belang. Je wilt natuurlijk niet dat er wordt ingebroken ... (Brand)veiligheid - Brandweer ... . Door een muur van bijvoorbeeld een woning gaat niet. Daarom wordt er bijna altijd ingebroken via de deuren en/of ramen. Hierom is het van belang om deze onderdelen van het huis goed veilig te stellen. In deze maanden van thuis blijven zijn kleine ongelukken in en om het huis steeds actueler. Wij helpen u om een veilige woonomgeving te realiseren! Deze zomermaanden geven wij u meer informatie over het creëren van een veilige omgeving thuis. Want Univé zorgt voor een veilig en zeker leven. Een veilig huis. Tips om de ... Het Veilige Huis ... . Want Univé zorgt voor een veilig en zeker leven. Een veilig huis. Tips om de kans op inbraak zo laag mogelijk te houden . Wanneer er bij je wordt ingebroken geeft dat een hoop stress. Niet alleen is het een naar gevoel dat iemand in je huis is geweest en waardevolle spullen heeft meegenomen. Ook het regelen achteraf kan een hoop gedoe opleveren. Op Ikvermoedhuiselijkgeweld.nl staat informatie over partnermishandeling. Maak je je zorgen over kindermishandeling of ouderenmishandeling? Dan kun je bij Veilig Thuis terecht voor advies en hulp. Een slim thuis. Het alarmsysteem van Zo Veilig is uit te breiden met allerlei domotica-producten om van uw huis een slim huis te maken. Schakel vanaf uw vakantieadres de lampen in voor een bewoonde indruk, zet de thermostaat alvast aan als u vanuit uw werk richting huis rijdt en houd uw kinderen op afstand in de gaten via de Zo Veilig app. Vochtbestrijding voor een veilig huis Veiligheid is voor de meeste mensen een van de belangrijkste waarde die een huis moet bieden. Om te zorgen dat het huis ook de veiligheid biedt die er van verwacht wordt, dient er goed onderhoud gepleegd wordt. Veilig van Huis Pakket Goed verzekerd en altijd zicht op je huis. Een unieke combinatie van beveiligen en verzekeren in één. Je bent niet alleen goed verzekerd, maar ook word je met hulp van een smart beveiligingspakket gewaarschuwd als er thuis mogelijk iets aan de hand is. VEILIG Hoe maak je een huis voor ouderen Ouderen kiezen er steeds vaker voor om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen Als u zelfstandig wilt blijven wonen zijn hier wat tips die het leven thuis makkelijker en veiliger maken. Vraag een ergotherapeut om persoonlijk ad...

INFORMATIE

AUTEUR
Marja Doesburg
DIMENSIE
8,34 MB
BESTANDSNAAM
Een veilig huis.pdf

OMSCHRIJVING

Wie dementeert, verliest veel. Wie dementeert, gaat steeds minder begrijpen van de wereld om haar of hem heen en wordt steeds afhankelijker van een buitenwereld die háár of hém begrijpt. Ook tijdens een kerkdienst of viering. Voor wie daaraan tegemoet willen komen, is dit boek bestemd. Om te voorkomen dat dementerenden steeds opnieuw terechtkomen in een wereld die hen niet begrijpt. Zij en degene naast haar die ten gevolge van een andere hersenaandoening ook hulp nodig heeft.Het boek is bedoeld voor wie nieuw aan dit werk begint, voor gastvoorgangers, voor wie vragen heeft bij de rol van de voorganger en voor wie een viering op maat wil aanbieden aan bewoners van een verpleeghuis of verzorgingshuis.Kerkgangers in een verpleeghuis, verzorgingshuis, een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen, verschillen van kerkgangers in een 'gewone' gemeente. Er is iets gebeurd waardoor zij zorg nodig hebben. Dat 'iets' betekent ook zorg in de kerkdiensten, in de vieringen in het verpleeghuis. Welke 'zorg'? Daarover gaat dit boek. Het gaat over hoe je ervoor zorgt dat een kerkganger met geheugenproblemen, moeilijkheden met oriëntatie in tijd en plaats, beperkte energie enz. zich welkom en veilig voelt in de kerkdiensten. En het gaat over hoe het vertrouwde geloof ook in deze tijd van concrete nood en met alle vragen die die nood opwerpt toch een veilige plek kan zijn. Een veilige plek en een bron van kracht om het leven van alledag aan te kunnen. Geloof als een veilig huis om in te wonen. Marja Doesburg is geestelijk verzorger, verbonden aan Zorggroep Apeldoorn e.o.

Wil je het boek lezen?Een veilig huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marja Doesburg. Lezen Een veilig huis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN