Gallica 1 - De zoon van de wolvenjager

Gallica 1 - De zoon van de wolvenjager - Henri Loevenbruck | Fthsonline.com

...envoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen ... De zoon van de Wolvenjager - Henri Loevenbruck(+14) ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Het e-book De zoon van de wolvenjager, geschreven door Henri Loevenbruck, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Loevenbruck, Henri - Gallica. 1. Eerste Boek: De zoon van de wolvenjager; 2. Tweede Boek: De stem van de nevels Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bo Zoek. Search: Mijn account. Mijn account. E-mai ... De zoon van de wolvenjager (Gallica, #1) by Henri Loevenbruck ... . Bo Zoek. Search: Mijn account. Mijn account. E-mail. Wachtwoord ... Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bohem, zo heet hij, en hij is de zoon van een wolvenjager. Vier jaar later slaat het noodlot toe. Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bohem, zo heet hij, en hij is de zoon van een wolvenjager. Vier jaar later slaat het noodlot toe....

INFORMATIE

AUTEUR
Henri Loevenbruck
DIMENSIE
12,66 MB
BESTANDSNAAM
Gallica 1 - De zoon van de wolvenjager.pdf

OMSCHRIJVING

ER WAS EENS...IN EEN ANDERE TIJD...... Gallica, het legendarische Frankrijk van lang geleden, waar in het graafschap Tolsanne nog steeds wordt gesproken over de nacht waarin een jonge man door het vuur liep om een wolf van de brandstapel te redden. Bohem, zo heet hij, en hij is de zoon van een wolvenjager. Vier jaar later slaat het noodlot toe. Bohems familie en zijn dorpsgenoten worden afgeslacht door mysterieuze krijgsmannen. Doodsbang slaat Bohem op de vlucht, achtervolgd door bloeddorstige krachten waar hij niets van begrijpt.Gelukkig komt hij op de wegen van Gallica in contact met een verbazingwekkende broederschap, die hem te hulp schiet. Want zijn achtervolgers, onder wie de Wildeman – een onbekende vijand die alles van zijn afkomst lijkt te weten – gunnen hem geen ogenblik rust. Als de jacht voortduurt ontdekt Bohem zijn verrassende verbondenheid met de Nevelwezens, mythische schepsels, eenhoorns en wolven, die door de mens worden uitgeroeid.Dan weet Bohem het zeker: zijn lotsbestemming ligt verborgen in het geheim van de wolven. "Meesterschap!' – LireHenri Loevenbruck (1972) schreef met Het Geheim van de Witte Wolvin de succesvolste Franse fantasy-trilogie van de afgelopen kwarteeuw. Mede dankzij dit succes wordt zijn werk nu overal in Europa uitgegeven.

Wil je het boek lezen?Gallica 1 - De zoon van de wolvenjager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henri Loevenbruck. Lezen Gallica 1 - De zoon van de wolvenjager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN