Heilige Schijn - Adrian Plass

Heilige Schijn - Adrian Plass - Adrian Plass | Fthsonline.com

... van de kerk. ... De Britse veelschrijver Adrian Plass staat bekend om zijn mix van trefzekere observaties, kurkdroge humor en verfrissende geloofswaarheden ... Heilige schijn - GoodbookshopGoodbookshop ... . Dat bewijst hij opnieuw met 'Heilige schijn'. Recensies. Er zijn nog geen recensies. 9789058041586,Heilige schijn,Adrian Plass, In de winkel aan de Peulenstraat 245 verkopen wij de Nationale Boekenbon, de Nationale EntertainmentCard en de Rinnah Cadeaukaart. In 'Heilige Schijn' wekt Plass de lachlust op met zijn diepgravende onderzoek naar de zwakke plekken van de kerk. ... De Britse veelschrijver Adrian Plass ... Heilige Schijn - Adrian Plass | Samma ... . In 'Heilige Schijn' wekt Plass de lachlust op met zijn diepgravende onderzoek naar de zwakke plekken van de kerk. ... De Britse veelschrijver Adrian Plass staat bekend om zijn mix van trefzekere observaties, kurkdroge humor en verfrissende geloofswaarheden. Dat bewijst hij opnieuw met 'Heilige schijn'. Heilige Schijn is de Nederlandse vertaling van Adrian Plass' boek Looking Good, Being Bad. "Het is het waard om voor de kerk te vechten." Heilige Schijn - Adrian Plass € 17,99 Heb jij je ooit afgevraagd hoe en waarom het lichaam van Christus constant over zijn eigen voeten struikelt, zijn eigen missie in de weg zit en in de wereld een modderfiguur slaat? In 'Heilige Schijn' wekt Plass de lachlust op met zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Adrian Plass
DIMENSIE
3,5 MB
BESTANDSNAAM
Heilige Schijn - Adrian Plass.pdf

OMSCHRIJVING

Heb jij je ooit afgevraagd hoe en waarom het lichaam van Christus constant over zijn eigen voeten struikelt, zijn eigen missie in de weg zit en in de wereld een modderfiguur slaat? Heb je je er ooit over verwonderd hoe minder vrome mensen dan jij in de kerk in leiderschapsposities terechtkomen? Ooit het onbestemde gevoel gehad dat er een andere kracht aan het werk was tijdens een kerkvergadering? Je bent niet de enige. Als twee mannen per ongeluk op het jaarverslag van het Kerkmanschap stuiten, vinden ze opmerkelijke antwoorden. In ‘Heilige Schijn’ wekt Plass de lachlust op met zijn diepgravende onderzoek naar de zwakke plekken van de kerk. Hij laat ons gniffelen van herkenning, brullen van de lach — maar ook ongemakkelijk schuiven op onze stoel. De Britse veelschrijver Adrian Plass staat bekend om zijn mix van trefzekere observaties, kurkdroge humor en verfrissende geloofswaarheden. Dat bewijst hij opnieuw met ‘Heilige schijn’.

Wil je het boek lezen?Heilige Schijn - Adrian Plass in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Adrian Plass. Lezen Heilige Schijn - Adrian Plass Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN