De Paardenrassen Encyclopedie

De Paardenrassen Encyclopedie - Susan Mcbane | Fthsonline.com

... heeft een korte en schuin aflopende achterhand, en een steile schouder ... De Paardenrassen Encyclopedie - Susan Mcbane. Zoekeenboek.nl ... . Zijn stokmaat ligt gewoonlijk tussen de 1.20 en 1.30 meter. Invloeden Mongoolse pony Aziatische wilde paard Bron: - De Paardenrassen Encyclopedie, Susan McBane, uitgeverij Librero De paardenrassen encyclopedia (Susan McBane) Paarden & Pony's (Tamsin Pickeral) Reageer op het artikel "Paardenrassen: Camargue" Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Aangezien er ov ... bol.com | De paardenrassen encyclopedie, Susan Mcbane ... ... . Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Aangezien er over de hele wereld paarden gefokt worden, is het lastig te zeggen hoeveel paardenrassen er precies zijn. In onderstaan overzicht van paardenrassen is beknopte informatie opgenomen over de verschillende soorten paarden, een aantal belangrijke kenmerken van het paardenras, het land of streek van herkomst en andere opvallende zaken die het paard typeren. COVID-19 Resources. Reliable information about the coronavirus (COVID-19) is available from the World Health Organization (current situation, international travel).Numerous and frequently-updated resource results are available from this WorldCat.org search.OCLC's WebJunction has pulled together information and resources to assist library staff as they consider how to handle coronavirus ... Het staat je vrij de data te kopiëren en te distribueren, om afgeleide producten van deze data te maken, en om de data aan te passen en transformeren. Wij vragen wel dat je altijd verwijst naar de brondatabank, je afgeleide producten ook onder ODbL vrijgeeft en geen enkele technologie gebruikt om deze datasets weer gesloten te maken (zoals bijv DRM). Deltas encyclopedie van de paardenrassen: Deltas encyclopedie van de paardenrassen is een uniek en waardevol naslagwerk voor iedere paardenkenner en liefhebber!: Amazon.es: MARTIN HALLER: Libros en idiomas extranjeros De Paarden Encyclopedie : Rebo, 1998: Zeer net gebonden boek met stofomslag, 312 pag., ISBN 9789036610735: € 4,00: Ankerboek: McBane , Susan . [ ISBN 9789057644764 ] 5019: De Paardenrassen Encyclopedie . ( Met uitgebreide beschrijving en foto's van 's werelds officeieel erkende paardenrassen ....

INFORMATIE

AUTEUR
Susan Mcbane
DIMENSIE
10,55 MB
BESTANDSNAAM
De Paardenrassen Encyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Aan bod komen de geschiedenis van het paard, de anatomie, fysiologie en psychologie. De vakterminologie wordt toegelicht met illustraties en voorbeelden van rassen. Foto's, kaartjes en tekeningen laten zien hoe op grond van bouw of karaktereigenschappen de rassen zijn bepaald.

Wil je het boek lezen?De Paardenrassen Encyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Mcbane. Lezen De Paardenrassen Encyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN