De schrijfbibliotheek - Voor de vorm

De schrijfbibliotheek - Voor de vorm - Pyter Wagenaar | Fthsonline.com

...- en Engelstalige vakliteratuur voor auteurs ... Voor de vorm door Pyter Wagenaar - boekhandeldouwes.nl ... . Al deze boeken kunnen kosteloos een maand geleend worden door deelnemers aan de schrijfgroep Scribere! en afnemers van individuele schrijfcoaching. Dit boek volgt de weg die een schrijver bij het schrijven aflegt: van Voor de vorm, Pyter Wagenaar - Ebook - 9789045704104 | AKO boeken JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Voor boeken altijd eerst naar De Slegte. Inloggen. Gebruikersnaam * Wachtwoord * Ac ... De schrijfbibliotheek - Voor de vorm ... . Inloggen. Gebruikersnaam * Wachtwoord * Account aanmaken; Wachtwoord vergeten; Boekhandel De Slegte. Alle vestigingen. Kies een vestiging: ... > De schrijfbibliotheek. De schrijfbibliotheek. Schrijven voor film, toneel en... Bekijk exemplaren. Paperback. De wil en de weg. Bekijk exemplaren. De opbouw van het boek zorgt ervoor dat u geen woord te veel hoeft te lezen om een oplossing te vinden, zodat u snel weer verder kunt schrijven. Samen met Schrijfstijl. De basis voor een goede tekst voor het vergroten van uw taalinzicht hebt u met Voor de vorm. Taalvraagbaak voor schrijvers alles bij de hand om foutloze kopij te schrijven. Voor de vorm (De schrijfbibliotheek) (Dutch Edition) eBook: Wagenaar, Pyter: Amazon.fr. Passer au contenu principal.fr Essayez Prime Bonjour, Identifiez-vous Compte et listes Identifiez-vous Compte et listes Retours et Commandes Testez Prime Panier. Appareils Amazon. Go Rechercher Bonjour ... Bestel Voor de vorm van Pyter Wagenaar. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd...

INFORMATIE

AUTEUR
Pyter Wagenaar
DIMENSIE
5,89 MB
BESTANDSNAAM
De schrijfbibliotheek - Voor de vorm.pdf

OMSCHRIJVING

De schrijfbibliotheek - Voor de vorm 1e druk is een boek van Pyter Wagenaar uitgegeven bij Uitgeverij Augustus. ISBN 9789045701493 Schrijft u? Dan is dit boek voor u. In Voor de vorm is de schrijver namelijk het uitgangspunt. Op welke taalproblemen stuit u tijdens het schrijven? Wat is daarvoor de beste oplossing? Dit boek volgt de weg die een schrijver bij het schrijven aflegt: van formulering via spelling naar interpunctie.- Zinsbouw: hoe schrijft u glasheldere, foutloze zinnen?- Stijl: hoe voorkomt u stijlfouten?- Beeldspraak: welke soorten beeldspraak zijn er en wanneer past welke het best?- Woordkeuze: hoe gebruikt u eufemismen, synoniemen en stijlregisters?- Spelling: wat zijn de lastigste kwesties en de meest gemaakte fouten?- Interpunctie: wanneer is welk leesteken op z'n plaats?Voor de vorm biedt antwoord op deze en andere taalvragen waar u tijdens het schrijven tegen aanloopt. De opbouw van het boek zorgt ervoor dat u geen woord te veel hoeft te lezen om een oplossing te vinden, zodat u snel weer verder kunt schrijven.Samen met Schrijfstijl. De basis voor een goede tekst voor het vergroten van uw taalinzicht hebt u met Voor de vorm. Taalvraagbaak voor schrijvers alles bij de hand om foutloze kopij te schrijven.

Wil je het boek lezen?De schrijfbibliotheek - Voor de vorm in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pyter Wagenaar. Lezen De schrijfbibliotheek - Voor de vorm Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN