De veerkrachtige professional

De veerkrachtige professional - Willem Verbeke | Fthsonline.com

...ccesvolle kennisbroker beschrijven filosoof en hoogleraar Sales & Accountmanagement Willem Verbeke (EUR) en gedragseconoom Dave Teeuwsen hoe en waarom professionals succesvolle kennisbrokers kunnen worden ... De toerisme professional van de toekomst | ETFI ... . 'Het gaat niet om talent maar om hard werken en doelen stellen.' Bij een veerkrachtige professional kan de lezer zich vast ... De veerkrachtige professional | ISBN 9789492004666 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De veerkrachtige professional' door Willem Verbeke, Dave Teeuwsen - Onze prijs: €20,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De veerkrachtige ... Boek: De veerkrachtige professional - Springest ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De veerkrachtige professional' door Willem Verbeke, Dave Teeuwsen - Onze prijs: €20,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis De veerkrachtige professional (Paperback). In dit boek presenteren Willem Verbeke en Dave Teeuwsen de theoretische grondslagen voor het... 'De veerkrachtige professional' door Willem Verbeke, Da...

INFORMATIE

AUTEUR
Willem Verbeke
DIMENSIE
11,88 MB
BESTANDSNAAM
De veerkrachtige professional.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek presenteren Willem Verbeke en Dave Teeuwsen de theoretische grondslagen voor het ontwikkelingsmodel van de succesvolle professional van ExploreMe.eu. Dit holistisch model stelt dat succesvolle professionals handelen als kennisbroker. Ze zijn in staat met de kennis of ervaring die ze met bestaande klanten hebben opgedaan, indringende gesprekken te voeren met nieuwe klanten. Op basis daarvan kunnen ze innovatieve oplossingen aanreiken. Dit vraagt echter veerkracht van de professional, omdat innovatief zijn impliceert dat je je eigen kennis altijd ter discussie stelt. Innovatieve professionals krijgen meer aandacht in de maatschappij, waardoor ze een hogere positie verwerven op de long tail. Hoe hoger iemand op de long tail staat, hoe meer andere professionals of klanten met hem of haar van gedachten willen wisselen. Het betekent ook dat ze met bekendere klanten kunnen werken en meer geld kunnen verdienen met hun opdrachten. Het verwerven van een goede positie op de long tail is de ultieme carrièredoelstelling van de succesvolle professional. Een professional ontwikkelt veerkracht omdat hij in staat is zijn capaciteiten te ontwikkelen en flexibel te activeren. Verder realiseren succesvolle professionals zich ook ten diepste waarom ze hun carrièredoelen nastreven: ze willen hun verschillende behoeften bevredigen en managen hun hechtingsstijl. Daarbij maken ze ook keuzes tussen energiebronnen en energievreters binnen hun onderneming. Tot slot zorgen ze goed voor hun mentale en fysieke gezondheid. Professor Willem Verbeke Ph.D. is professor Sales en Account Management aan de Erasmus School of Economics, Rotterdam. Tevens is hij mede-eigenaar van Professional Capital, Rotterdam. Dave Teeuwsen is Masterstudent Behavioural Economics aan de Erasmus School of Economics.

Wil je het boek lezen?De veerkrachtige professional in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem Verbeke. Lezen De veerkrachtige professional Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN