Een man die in de toekomst springt

Een man die in de toekomst springt - Oek de Jong | Fthsonline.com

...eren. Studystore.nl In de periode tussen 'Cirkel in het gras' en 'Hokwerda's kind' publiceerde Oek de Jong onder meer 'Een man die in de toekomst springt' ... PDF Download Een man die in de toekomst springt ... . In reisverhalen en persoonlijk getinte essays zoekt hij via kunstwerken de confrontatie met een aantal essentiële beelden en ideeën uit de Europese traditie. In de periode tussen 'Cirkel in het gras' en 'Hokwerda's kind' publiceerde Oek de Jong onder meer 'Een man die in de toekomst springt'. In reisverhalen en persoonlijk getinte essays zoekt hij via kunstwerken de confrontatie met een aantal essentiële beelden en ideeën uit de Europese tr ... Een man die in de toekomst springt [e-Book] - Oek de Jong ... ... . In reisverhalen en persoonlijk getinte essays zoekt hij via kunstwerken de confrontatie met een aantal essentiële beelden en ideeën uit de Europese traditie. Een man die in de toekomst springt is de intellectuele autobiografie die aan Hokwerda's kind voorafging. Bekroond met de Busken Huetprijs 1998. De tweede druk is aangevuld met 'Zijn muze was een harpij', het geruchtmakende essay over het wereldbeeld van W.F. Hermans. Een man die in de toekomst springt direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Een man die in de toekomst springt Oek de Jong. In de reisverhalen en essays van Een man die in de toekomst springt zoekt Oek de Jong de confrontatie met beelden en ideeën van het verleden - om zijn positie in… » Lees verder. € 9,99 bij Bol.com (epub) en 5 andere aanbieders Een man die in de toekomst springt | ISBN 9789045702179 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een man die in de toekomst springt; Verzending binnen Nederland vanaf €2,95 Gratis verzending binnen Nederland vanaf €30. Op werkdagen vóór 14:00 besteld (en betaald) dezelfde dag verzonden. Oek de Jong Een man die in de toekomst springt. Uitgeverij: Augustus: Uitvoering: Paperback: Taal: Een man die in de toekomst springt book. Read reviews from world's largest community for readers. In de reisverhalen en essays van Een man die in...

INFORMATIE

AUTEUR
Oek de Jong
DIMENSIE
9,70 MB
BESTANDSNAAM
Een man die in de toekomst springt.pdf

OMSCHRIJVING

In de periode tussen 'Cirkel in het gras' en 'Hokwerda's kind' publiceerde Oek de Jong onder meer 'Een man die in de toekomst springt'. In reisverhalen en persoonlijk getinte essays zoekt hij via kunstwerken de confrontatie met een aantal essentiële beelden en ideeën uit de Europese traditie. Hij schrijft over de Byzantijnse mozaïeken van Monreale, de tegenpolen Vermeer en Caravaggio, de romantische landschappen van Caspar David Friedrich, het nihilisme van Paul van Ostaijen, het wereldbeeld van W.F. Hermans, de religieuze denkbeelden van Frans Kellendonk en het belangeloze dat door mystici wordt nagestreefd. Zo krijgt gaandeweg zijn eigen wereldbeeld gestalte. Een man die in de toekomst springt is een fascinerende intellectuele autobiografie.

Wil je het boek lezen?Een man die in de toekomst springt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Oek de Jong. Lezen Een man die in de toekomst springt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN