Een pleidooi voor verveling

Een pleidooi voor verveling - Manoush Zomorodi | Fthsonline.com

...in deze digitale wereld. Het boek laat zien wat er met onze hersenen gebeurt als we eens helemaal niets doen ... De kracht van de ongewenste gevoelens. Een pleidooi voor ... ... . Door middel van praktische stappen helpt het je minder drukte en meer helderheid in je werk en leven te ervaren. Een pleidooi voor verveling bouwt verder op dit experiment en laat ons nadenken over ons leven in deze digitale wereld. Het boek laat zien wat er met onze hersenen gebeurt als we eens helemaal niets doen. Door middel van praktische stappen helpt het je minder drukte en meer helderheid in je werk en leven te er ... Een pleidooi voor verveling eBook door Manoush Zomorodi ... ... . Door middel van praktische stappen helpt het je minder drukte en meer helderheid in je werk en leven te ervaren. Een pleidooi voor verveling: hoe je productiever en creatiever wordt door af en toe weg te dromen bleek niet helemaal te zijn wat ik ervan verwacht had. Ik verwachtte namelijk letterlijk wat de titel ons verteld (wat me ook niet heel vreemd lijkt). Een uitleg over hoe je verveling in je voordeel... Manoush Zomorodi, bekend van de podcast Note to Self , ging met tienduizenden luisteraars de uitdaging aan hun telefoongebruik drastisch te verminderen, zodat ze door een gezonde dosis verveling weer creatiever zouden worden.

INFORMATIE

AUTEUR
Manoush Zomorodi
DIMENSIE
9,41 MB
BESTANDSNAAM
Een pleidooi voor verveling.pdf

OMSCHRIJVING

Manoush Zomorodi, bekend van de podcast Note to Self, ging met tienduizenden luisteraars de uitdaging aan hun telefoongebruik drastisch te verminderen, zodat ze door een gezonde dosis verveling weer creatiever zouden worden.Een pleidooi voor verveling bouwt verder op dit experiment en laat ons nadenken over ons leven in deze digitale wereld. Het boek laat zien wat er met onze hersenen gebeurt als we eens helemaal niets doen. Door middel van praktische stappen helpt het je minder drukte en meer helderheid in je werk en leven te ervaren. Oftewel: schakel alles uit en lees verder.

Wil je het boek lezen?Een pleidooi voor verveling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Manoush Zomorodi. Lezen Een pleidooi voor verveling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN