Gezandstraald

Gezandstraald - Aliefka Bijlsma | Fthsonline.com

...tellen. 141 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop gezandstraald glas eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Gezandstraald glas ... Zandstraalfolie - plakfoliewebshop - Plakfolie webshop ... . Een vorm van decoreren van glas in zandstralen. Door middel van het stralen van aluminiumoxide onder hoge druk wordt het oppervlak van het glas als het ware beschadigd. De aluminiumoxide is een stof, die in verschillende korrelgroottes te verkrijgen is. Naarmate de korrel groter wordt, wordt het glasoppervlak ruwer beschadigd. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "gezandstraald" - Nederlands- ... Wat is de betekenis van gezandstraald - Ensie ... . Naarmate de korrel groter wordt, wordt het glasoppervlak ruwer beschadigd. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten "gezandstraald" - Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. gezandstraald - Zand met een grote kracht op een oppervlak van, bijvoorbeeld, metaal, metselwerk of beton spuiten om vuil, roest of verf te verwijderen, of om het oppervlak met een ruwe structuur te versieren. Gezandstraald raamfolie is naast melkglasfolie één van de meest verkochte folies die zorgen voor privacy. Het folie wordt veel toegepast in ruimtes waarbij de lichtinval intact dient te blijven en waarbij het privacy garandeert. Denk hierbij aan huis- en badkamers, ... Wijnrank gezandstraald, M heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review. Review plaatsen . Aanbevolen artikelen: Wijnrank gezandstraald,XL. Trixie € 19,95 € ... Gezandstraald glas. Het (gedeeltelijk) zandstralen van glas wordt steeds vaker toegepast. Dit effect wordt onder andere gebruikt bij glazen deuren en wanden in kantoren, maar ook als mat glas in de voordeur, in tussendeuren en voor scheidingswanden. Gezandstraald glasfolie in veel maten. Het gezandstraalde raamfolie is verkrijgbaar in verschillende breedtematen, 45 cm, 47 cm, 67 cm, 90 cm en 126 cm. De lengte van het raamfolie kun je zelf bepalen, per 50 cm wordt het folie speciaal voor jou op maat gesneden. Een gezandstraald rustiek eiken blad bestelt u eenvoudig online - perfect op maat gemaakt - voor een scherpe prijs bij HOUTvakman.nl. Rustiek eikenhout staan bekend om haar mooie, natuurlijke & levendige uitstraling en met het zandstralen wordt een bijzonder stoer accent gerealiseerd. GEZANDSTRAALD DECOR. Het degelijke ESG veiligheidsglas van uw douchewand kan ook gebruikt worden voor grote oppervlakken. Met organische natuurdesigns of geometrische figuren. Wij bieden u achttien gezandstraalde decors. U hebt een persoonlijk lievelingsdecor. Wij realiseren het naar technische mogelijkheden. Melkglas is aan beide kanten glad net zoals gewoon blank glas, met het verschil dat het wit is (denk maar aan witte gloeilamp) Gestraald glas is aan één kant glad en aan de anderen kant ruw, kan contoure...

INFORMATIE

AUTEUR
Aliefka Bijlsma
DIMENSIE
7,54 MB
BESTANDSNAAM
Gezandstraald.pdf

OMSCHRIJVING

Mag je claimen thuis te zijn in het land waar je slechts bent geboren? Voor de vijfentwintigjarige Janera de Vries is dit niet eens een vraag. Als zij ergens thuishoort dan is het wel op Curaçao. De terugkeer naar haar geboorte-eiland markeert het definitieve einde van een reizende en ontwortelde jeugd, die volgde uit de Shellcarrière van haar vader. Janera's oudere broer was al bijna bezweken onder de druk: zijn hongerstaking tegen de kille en liefdeloze levensstijl van hun ouders leidde bijna tot zijn dood. In eerste instantie deint Janera moeiteloos mee op de bevrijdende cadans van de tropen. Ze begint aan een veelbelovende carrière als advocate. Maar al snel lijkt de muurkanker zich niet alleen door de verflagen van haar kantoor heen te vreten; ook haar nieuw opgebouwde leven vertoont scheuren. Elke ontmoeting brengt pijnlijke herinneringen aan vroeger naar boven, haar nieuwe vrienden glijden af en de Antillianen zijn moeilijker te doorgronden dan ze dacht. In haar eerste rechtszaak staat Janera tegenover de blanke Antilliaanse advocaat Christiaan de Haseth, die weigert haar te accepteren als zijn gelijke. Hij werpt haar het Shellverleden van haar vader voor de voeten en verwijt Janera aan de verkeerde kant te staan. Zelfs de rechtszaak weerspiegelt de ambivalentie van het eiland. Hoe dieper Janera zich vastbijt, des te schimmiger de feiten worden.

Wil je het boek lezen?Gezandstraald in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aliefka Bijlsma. Lezen Gezandstraald Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN