Vaar wel - een zeemansleven tijdens de pakketvaart

Vaar wel - een zeemansleven tijdens de pakketvaart - Bert Botzen | Fthsonline.com

...rt Botzen Jouw boekenplank Wil ik ... {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering Jouw recensie Schrijf een recensie Topics ... Boekscout - 'De amper 18-jarige Bert ging varen. Ruim vijf ... ... . Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken ... Vaar wel - een zeemansleven tijdens de pakketvaart. Wat beweegt een Achterhoekse jongen om te gaan varen? Bert Botzen verhaalt in zijn autobiografische reisroman hoe hij, gedreven door zijn ontdekkingsdrift, zich ontwikkelde van schuchtere schooljongen tot ervaren zeeman. En dat bij een onalledaagse rederij onder onalledaagse omstandigheden. Vaar wel een zeemansleven tijdens de pakketvaart (eBook) Bert Botzen is een geweldige auteur. ... PDF ePUB - Vaar wel een zeemansleven tijdens de pakketvaart ... . En dat bij een onalledaagse rederij onder onalledaagse omstandigheden. Vaar wel een zeemansleven tijdens de pakketvaart (eBook) Bert Botzen is een geweldige auteur. Download en lees het boek Vaar wel een zeemansleven tijdens de pakketvaart op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Vaar wel een zeemansleven tijdens de pakketvaart in PDF, ePUB, MOBI. Titel: VAAR WEL - een zeemansleven tijdens de pakketvaart Auteur: Bert Botzen Verschijningsdatum: 19-07-2019ISBN: 9 789463 8947 15Verkoopprijs: € 20,99 Aantal pagina's: 222Geïllustreerd: jaUitvoering: paperback * inclusief kosteloze verzending in Nederland en België Vaar wel - een zeemansleven tijdens de pakketvaart. Auteur: Bert Botzen Verschijningsdatum: 19/07/2019. Uitvoering: Paperback Taal: dut ISBN: 9789463894715 ...

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Botzen
DIMENSIE
6,83 MB
BESTANDSNAAM
Vaar wel - een zeemansleven tijdens de pakketvaart.pdf

OMSCHRIJVING

Wat beweegt een Achterhoekse jongen om te gaan varen? Bert Botzen verhaalt in zijn autobiografische reisroman hoe hij, gedreven door zijn ontdekkingsdrift, zich ontwikkelde van schuchtere schooljongen tot ervaren zeeman. En dat bij een onalledaagse rederij onder onalledaagse omstandigheden. Hij deelt zijn belevingen, de mooie kanten maar ook de schaduwzijden. Wat speelt zich af in de duistere krochten van exotische havensteden? Ontboezemingen over verleidingen, valkuilen en vermeende liefdes. Dat alles tegen de achtergrond van de roerige jaren zestig, de koude oorlog en de geboorte van de ruimtevaart. En dan de opkomst van die andere vaart: het scheepscontainervervoer. Was het een zegen of een vloek voor de Hollandse zeeman? Een boeiende roman!

Wil je het boek lezen?Vaar wel - een zeemansleven tijdens de pakketvaart in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Botzen. Lezen Vaar wel - een zeemansleven tijdens de pakketvaart Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN