De hond als medemens

De hond als medemens - Pauline Slot | Fthsonline.com

...aar buiten, geniet veel meer van de natuur en krijgt vanzelf veel beweging ... De hond als medemens - VPRO Boeken - VPRO ... . De hond als medemens Over dierenliefde in tijden van welvaart Pauline Slot. In de zomer van 2013 verloor Pauline Slot haar nog jonge hond Molly aan een slopende ziekte. Dit ontroerende, maar tegelijk ook met fijnzinnige ironie geschreven boek gaat over het hebben en verliezen van een hond, ... De hond als medemens | ISBN 9789029594363 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De hond als medemens | ISBN 978902958 ... De hond als medemens [e-Book] - Pauline Slot - (ISBN ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De hond als medemens | ISBN 9789029589475 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De hond als medemens, dierenliefde in tijden van welvaart' door Pauline Slot - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De hond als medemens eBook: Slot, Pauline: Amazon.nl: Kindle Store. Ga naar primaire content.nl. Hallo, Inloggen. Account en lijsten Aanmelden Account en lijsten Retourzendingen en bestellingen. Probeer. Prime Winkel-wagen. Kindle Store. Zoek Zoeken Hallo ... De hond als medemens. 385 likes. Pagina over 'De hond als medemens' van Pauline Slot. Ontmoetingsplaats vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Pauline Slot
DIMENSIE
4,97 MB
BESTANDSNAAM
De hond als medemens.pdf

OMSCHRIJVING

In de zomer van 2013 verloor Pauline Slot haar nog jonge hond Molly aan een slopende ziekte. Dit ontroerende, maar tegelijk ook met fijnzinnige ironie geschreven boek gaat over het hebben en verliezen van een hond, in een tijd waarin honden volwaardige gezinsleden zijn geworden (maar wel gezinsleden die je op Marktplaats kunt zetten). Wat is dat toch voor liefde, tussen mens en hond? En hoe wordt die relatie beïnvloed door de tijdgeest? Aan de hand van haar eigen ervaringen zoekt Pauline Slot naar antwoorden. Het resultaat: een portret van een moderne hond, een zelfportret, en een uiterst herkenbaar tijdsbeeld.

Wil je het boek lezen?De hond als medemens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pauline Slot. Lezen De hond als medemens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN