De lijn kwijt

De lijn kwijt - Martine F. Delfos | Fthsonline.com

...het perspectief van de aanleg. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat niet het schoonheidsideaal, maar aanlegfactoren een belangrijke rol spelen bij eetstoornissen ... De lijn kwijt - Martine Delfos - 9789026522383 | Bruna.nl ... .In dit boek wordt een behandeling beschreven die al zeer lang gebaseerd is op het uitgangspunt dat aanleg een wezenlijke factor ... In De lijn kwijt beschrijft Martine Delfos een behandeling van eetstoornissen vanuit het perspectief van de aanleg. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat niet het schoonheidsideaal, maar aanlegfactoren een belangrijke rol spelen bij eetstoornissen.In dit boek wordt een behand ... Vervoerbewijzen - De Lijn ... . Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat niet het schoonheidsideaal, maar aanlegfactoren een belangrijke rol spelen bij eetstoornissen.In dit boek wordt een behandeling beschreven die al zeer lang gebaseerd is op het uitgangspunt dat aanleg een wezenlijke factor ... 'De lijn kwijt' door Martine Delfos - Onze prijs: €21,00 - Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis De Champions League gewonnen en dit jaar gaan ze zeker de Premier League winnen. Dus ik ben heel trots op hem, op een heel goede vriend." Waar raakte Fer de 'lijn van Wijnaldum' kwijt? In De lijn kwijt beschrijft Martine Delfos een behandeling van eetstoornissen vanuit het perspectief van de aanleg. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat niet het schoonheidsideaal, maar aanlegfactoren een belangrijke rol spelen bij eetstoornissen.In dit boek wordt een behandeling beschreven die al zeer lang gebaseerd is op het...

INFORMATIE

AUTEUR
Martine F. Delfos
DIMENSIE
12,3 MB
BESTANDSNAAM
De lijn kwijt.pdf

OMSCHRIJVING

De lijn kwijt 2e druk is een boek van Martine Delfos uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789026522383 In De lijn kwijt beschrijft Martine Delfos een behandeling van eetstoornissen vanuit het perspectief van de aanleg. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels aangetoond dat niet het schoonheidsideaal, maar aanlegfactoren een belangrijke rol spelen bij eetstoornissen.In dit boek wordt een behandeling beschreven die al zeer lang gebaseerd is op het uitgangspunt dat aanleg een wezenlijke factor is. De consequenties van deze zienswijze zijn, met name voor de behandeling van anorexia, geheel tegen de gangbare traditie in. De start van de behandeling is leren eten.Aan de hand van voorbeelden uit haar eigen praktijk worden de verschillende fasen van behandeling verduidelijkt. Maar meer dan een methode gaat het om een manier van omgaan met cli nten, om de bejegening. Die is voor succes van groter belang dan een methode blijkt te zijn.In de tweede editie van De lijn kwijt wordt teruggekeken op de behandelingen van de afgelopen jaren. De methode wordt nader bekeken en de recente stand van de wetenschap met betrekking tot de oorzaak, verloop en behandeling van eetstoornissen wordt beschreven. Daarbij wordt duidelijk hoezeer eetstoornissen samenhangen met angst. In de behandeling staan alle elementen centraal: angst, zelfbeeld en eten.Het boek is bedoeld voor professionals die met mensen met eetstoornissen werken en voor de mensen zelf om een beter inzicht in hun problematiek te krijgen. Het is niet bedoeld als zelfhulpboek.Dr. Martine F. Delfos is zelfstandig gevestigd psycholoog, therapeut, wetenschappelijk onderzoeker, docent, lector en publicist. Ze is als gasthoogleraar verbonden aan de International University of Sarajevo, Bosni -Herzegovina en aan de Universidad Central in Quito, Ecuador. Ze heeft verscheidene boeken geschreven op het gebied van de psychologie en psychopathologie.

Wil je het boek lezen?De lijn kwijt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martine F. Delfos. Lezen De lijn kwijt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN