De sok van Tapies

De sok van Tapies - Eric van den Berg | Fthsonline.com

...tlas contact isbn: 9789045018270 in een dertigtal kleurrijke portretten laat eric van den berg zien ... Boek: De sok van Tapies - Geschreven door Eric van den Berg ... . Nieuw Verzenden. € 8,99 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. Boeklin.nl Bezoek website. Buy De sok van Tàpies: een andere kant van Barcelona 01 by Eric Van den Berg (ISBN: 9789045018270) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De sok van Tapies - Eric Van den Berg. In een dertigtal kleurrijke portretten laat Eric van den Berg zien dat de stad Barcelona meer is ... De sok van Tapies, Eric van den Berg - Ebook ... ... . In een dertigtal kleurrijke portretten laat Eric van den Berg zien dat de stad Barcelona meer is dan Antoni Gaudí en zijn Casa Milà. Nieuwsgierig kijkt hij naar de stad waarvan hij al vele jaren houdt. Bestel De sok van Tapies Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Eric van den Berg
DIMENSIE
3,29 MB
BESTANDSNAAM
De sok van Tapies.pdf

OMSCHRIJVING

In een dertigtal kleurrijke portretten laat Eric van den Berg zien dat de stad Barcelona meer is dan Antoni Gaudí en zijn Casa Milà. Nieuwsgierig kijkt hij naar de stad waarvan hij al vele jaren houdt. Hij volgt de vuurlinie waarachter George Orwell lag, klimt op het golvend dak van een rumoerig buitenhuis, verdwaalt in de doolhof van de liefde en doet rekensommen in de Sagrada Família. In De sok van Tàpies belicht Van den Berg de verschillende en vaak onbekende kanten van een van Europa's topbestemmingen. Voor iedereen die de stad echt wil leren kennen.

Wil je het boek lezen?De sok van Tapies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric van den Berg. Lezen De sok van Tapies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN