De verloren taal der kranen

De verloren taal der kranen - David Leavitt | Fthsonline.com

...rnationaal doorbrak en waarin hij met veel gevoel en inzicht een beslissende fase in het leven van een New Yorks gezin beschrijft ... De verloren taal der kranen van David Leavitt | Boek en ... ... . Het huwelijk van Owen en Rose komt op losse schroeven te staan wanneer ze geconfronteerd worden met de homoseksualiteit van hun zoon Philip. De verloren taal der kranen was David Leavitts romandebuut, waarmee hij internationaal doorbrak en waarin hij met veel gevoel en inzicht een beslissende fase in het leven van een New Yorks gezin beschrijft. Het huwelijk van Owen en Rose komt op losse schroeven te staan wanneer ze geconfronteerd worden met de homoseksualiteit van hun ... bol.com | De verloren taal der kranen, David Leavitt ... ... . Het huwelijk van Owen en Rose komt op losse schroeven te staan wanneer ze geconfronteerd worden met de homoseksualiteit van hun zoon Philip. Philip blijkt echter niet de enige die dingen ... De verloren taal der kranen David Leavitt. Goodreads waardering - 16 beoordelingen. 3.96. Dit boek is niet meer op voorraad. Stel een vraag over dit boek. Flaptekst. Het huwelijk van Owen en Rose komt op losse schroeven te staan wanneer ze geconfronteerd worden met de homoseksualiteit van hun zoon Philip. 16-mrt-2017 - De verloren taal der kranen van David Leavitt bestellen? Boekhandel De Kaft: persoonlijke service, snelle levering. De verloren taal der kranen was David Leavitts romandebuut, waarmee hij internationaal doorbrak en waarin hij met veel gevoel en inzicht een beslissende fase in het leven van een New Yorks gezin beschrijft. Het huwelijk van Owen en Rose komt op losse schroeven te staan wanneer ze geconfronteerd worden met de homoseksualiteit van hun zoon Philip. DE VERLOREN TAAL DER KRANEN - DAVID LEAVITT 393 BLZ De verloren taal der kranen was David Leavitts romandebuut, waarmee hij internationaal doorbrak en... Leavitt doceert creative writing aan de Universiteit van Florida. Bibliografie. 1984 - Family dancing (korte verhalen, vertaald als Familiedans) 1986 - The lost language of cranes (roman, vertaald als De verloren taal der kranen) 1989 - Equal Affections (roman, vertaald als Eendere liefde) Vooral het verschil tussen de belevingswereld van de openlijke (behalve voor zijn ouders) ... Reacties op: Een aangrijpend verslag van het langs-elkaar-heen-leven van twee homoculturen. 18. De verloren taal der kranen - David Leavitt Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Get this from a library! De verloren taal der kranen. [David Leavitt; Rien Verhoef] -- Als een Amerikaanse jongeman aan zijn ogenschijnlijk behoudende ouders meedeelt dat hij homoseksueel is, veroorzaakt hij een kettingreactie....

INFORMATIE

AUTEUR
David Leavitt
DIMENSIE
8,89 MB
BESTANDSNAAM
De verloren taal der kranen.pdf

OMSCHRIJVING

De verloren taal der kranen was David Leavitts romandebuut, waarmee hij internationaal doorbrak en waarin hij met veel gevoel en inzicht een beslissende fase in het leven van een New Yorks gezin beschrijft.Het huwelijk van Owen en Rose komt op losse schroeven te staan wanneer ze geconfronteerd worden met de homoseksualiteit van hun zoon Philip. Philip blijkt echter niet de enige die dingen verborgen heeft gehouden. Een duister geheim dat een huwelijk kan verpesten en verschillende levens kan beschadigen, dreigt aan het licht te komen. En dat geheim draagt Owen met zich mee.

Wil je het boek lezen?De verloren taal der kranen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Leavitt. Lezen De verloren taal der kranen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN