Dynamisch competentiemanagement

Dynamisch competentiemanagement - Willem de Lange | Fthsonline.com

...amenhangende inrichting en toepassing van de afdeling personeelsmanagement ... Competentiemanagement - Berenschot.nl ... . Competentiemanagement kan op verschillende manieren worden ingevoerd. Onder ander het onderstaand stappenplan is daarvoor een handig tool: 1. Omschrijving van algemene kerncompetenties In de jaren negentig nam competentiemanagement mede daardoor een grote vlucht. De Dynamisch competentiemanagement, Willem de Lange - Ebook - 9789023251699 | AKO boeken Koop Dynamisch competentiemanagement (9789023251682) je van Lange, Willem de Free 2-day shipping. Buy Dynamisch competentiemanagement - eBook at Walmart.com competentiema ... Samenvatting Dynamisch competentiemanagement - Stuvia ... . Buy Dynamisch competentiemanagement - eBook at Walmart.com competentiemanagement is dynamisch. Competenties wijzigen afhankelijk van de noden van het bedrijf. Het is dan ook belangrijk om het model en de invulling ervan op regelmatige tijdstippen te evalueren en aan te passen; competenties beschrijven succesvol gedrag. Dynamisch competentiemanagement wordt 1 keer aangeboden op Bookmatch. En het Dynamisch competentiemanagement boek is dit jaar al 1 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van Dynamisch competentiemanagement. Dynamisch competentiemanagement. Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een speerpunt van het personeelsmanagement van organisaties. De ontwikkeling van competenties neemt daarbij een centrale plaats in. In de jaren negentig nam competentiemanagement mede daardoor een grote vlucht. Dynamisch competentiemanagement 9789023251682. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met meer dan 200.000Boeken. Boek niet goed, stuur het gratis terug. Dynamisch competentiemanagement. In dit boek wordt een nieuw HRM-concept uitgewerkt: Dynamisch CompetentieManagement (DCM). Hierin ......

INFORMATIE

AUTEUR
Willem de Lange
DIMENSIE
4,36 MB
BESTANDSNAAM
Dynamisch competentiemanagement.pdf

OMSCHRIJVING

Dynamisch competentiemanagement 1e druk is een boek van Willem De Lange uitgegeven bij Gorcum B.V., Koninklijke van. ISBN 9789023251682 Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een speerpunt van het personeelsmanagement van organisaties. De ontwikkeling van competenties neemt daarbij een centrale plaats in. In de jaren negentig nam competentiemanagement mede daardoor een grote vlucht. De laatste jaren heeft deze systematiek echter veel aan populariteit verloren. Dat is niet vreemd, want er bleken nogal wat haken en ogen aan te zitten en er is veel te weinig gedaan met de kritische kanttekeningen die in de loop der jaren zijn gemaakt. Moeten we competentiemanagement dan maar vergeten? Nee, want daarvoor is het te belangrijk. Maar vernieuwing is wel noodzakelijk.Willem de Lange komt in dit boek met een nieuw HRM concept: Dynamisch CompetentieManagement. In dit concept staan begrippen als interactie tussen management en medewerkers, continue vernieuwing, recht doen aan verschillen in talenten, duurzame inzetbaarheid en resultaatgerichtheid centraal. Competentiemanagement wordt verbonden met talent- en performancemanagement, waarmee de belangen van de organisatie en van de medewerkers in balans worden gebracht. Vanuit principes van lerend vernieuwen, de duurzame arbeidsorganisatie en employability rekent hij af met het traditionele competentiemanagement. In DCM wordt dynamiek in het systeem zelf, in de implementatie, in het onderhoud én in de toepassing gerealiseerd. Daardoor kan snel worden ingespeeld op de turbulente omgeving waar de meeste organisaties tegenwoordig mee te maken hebben. En dat is ook in het belang van de medewerker die daarmee zijn waarde op de arbeidsmarkt vergroot.Dit boek is bedoeld voor de HR professional, maar ook de lijnmanager die met competentiemanagement aan de slag gaat vindt er goede handvatten om dit op een dynamische en passende wijze te doen.Willem de Lange (www.willemdelange.nl) is lector HRM bij Avans hogeschool in Breda en 's-Hertogenbosch en zelfstandig onderzoeker en publicist op het terrein van personeelsmanagement. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het Tijdschrift voor HRM.

Wil je het boek lezen?Dynamisch competentiemanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem de Lange. Lezen Dynamisch competentiemanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN