Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening

Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening - Helen I. de Graaf- Waar | Fthsonline.com

...dieboek voor hbo-V dat aansluit aan op het CanMEDS model ... Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige ... ... . Het beschrijft het verpleegkundig proces als probleemoplossend model dat de verpleegkundige ondersteunt bij de diagnostiek van patiëntproblemen, het planmatig inzetten van interventies en het meten van het effect ervan. Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening. Authors: de Graaf- Waar, Helen I., Speksnijder, H.T. Free Preview Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening. Dit boek beschrijft het verpleegkundig proces. Dit pro ... bol.com | Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige ... ... . Dit boek beschrijft het verpleegkundig proces. Dit probleemoplossend model... 1 Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening 2 Helen I. de Graaf-Waar Herma T. Speksnijder Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening Houten 2014 3 Helen I. de Graaf-Waar Hendrik Ido Ambacht The Netherlands Herma T. Speksnijder Gouderak The Netherlands ISBN DOI / ISBN (ebook) 2014 Bohn Stafleu van Loghum, onderdeel van Springer Media BV Alle ... Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening; group Incompany training. Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Samenvatting van het boek Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening door door Helen I. de Graaf- Waar Herma T. Speksnijder. Deze samenvatting gemaakt bij het vak verpleegkunde en methodiek. Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening. Authors (view affiliations) Helen I. de ... Dit probleemoplossend model ondersteunt de verpleegkundige bij het diagnosticeren ... Daarnaast gaat het boek in op de methodische aanpak in documentatie van verpleegkundige zorg en de standaarden die de verpleegkundige daarbij kan ... Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening beschrijft het verpleegkundig proces. Het in dit boek beschreven probleemoplossende model ondersteunt de verpleegkundige bij het diagnosticeren van patiëntproblemen, het planmatig inzetten van interventies en het zichtbaar en meetbaar maken va...

INFORMATIE

AUTEUR
Helen I. de Graaf- Waar
DIMENSIE
11,96 MB
BESTANDSNAAM
Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening.pdf

OMSCHRIJVING

Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening 1e druk is een boek van Helen I. de Graaf- Waar uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036808477 Dit boek beschrijft het verpleegkundig proces. Dit probleemoplossend model ondersteunt de verpleegkundige bij het diagnosticeren van pati ntproblemen, het planmatig inzetten van interventies en het zichtbaar en meetbaar maken van het effect van deze interventies. Daarnaast gaat het boek in op de methodische aanpak in documentatie van verpleegkundige zorg en de standaarden die de verpleegkundige daarbij kan gebruiken. Ter verduidelijking bevat het boek vele voorbeelden van de toepassing van methodisch en systematisch werken in de verpleegkundige zorg.

Wil je het boek lezen?Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen I. de Graaf- Waar. Lezen Methodiek en systematiek voor de verpleegkundige beroepsuitoefening Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN