Resultaatgericht managen

Resultaatgericht managen - Jan Schouten | Fthsonline.com

...esultaatgericht leidinggeven / verwachtingen managen ... Resultaatgericht Human Resources Management door Jan ... ... . Verwachtingsmanagement. Verwachtingen managen en verwachtingsmanagement is een basis voor het bereiken van resultaten en doelstellingen. Resultaatgericht leiderschap is gericht op het managen van verwachtingen en behoeften. Resultaatgericht werken, managen en organiseren 1e druk is een boek van Wim Kweekel uitgegeven bij Uitgeverij S.W.P. B.V.. ISBN 9789088500046 Er is op het ogenblik heel veel belangstelling voor resultaatgericht werken en als je managers vraagt waarom dat zo is, noemen ze zeer diverse, relevante elementen: In 'Resultaatgericht werken, managen en organiseren' gaat Wim Kweekel op een zeer praktijkgerichte manier in op het vraagstuk van de juiste dingen doen - want de juiste dingen doen, is heel wat anders dan de dingen juist doen! Belangrijke vraagstukken die Kweekel in zijn boek aan de orde stelt, zijn: Resultaatgericht Organiseren & Managen. In het huidige tijdperk moeten organisaties zich s ... Resultaatgericht managen - Jan Schouten, W. van Beers ... ... . In het huidige tijdperk moeten organisaties zich snel aan kunnen passen aan veranderende omstandigheden. Wendbaarheid en innovatie zijn een voorwaarde geworden om de continuïteit te waarborgen. Goed management is de enige mogelijkheid om de continuïteit van een organisatie te waarborgen. Cases / Cover stories Resultaatgericht Managen bij Corus. Cover story 15 jun '04 - 1 Reactie - 3712 keer gelezen. Resultaatgericht Managen bij Corus Een praktijkcase. Iena Pol Schouten & Nelissen Kennisbankonderwerpen. Prestatie indicatoren . Lees ook Het meten van prestaties met behulp van indicatoren. Dat is resultaatgericht managen (RGM), een managementstijl die bijzonder goed aanslaat. RGM gaat uit van de gedachte dat mensen met meer plezier werken en betere resultaten behalen als ze duidelijk weten wat er van hen verwacht wordt, betrokken zijn bij het vaststellen van deze verwachtingen, de ruimte hebben zelf te bepalen hoe ze daaraan kunnen voldoen en feedback krijgen over hun prestaties. De training Resultaatgericht Organiseren en Managen kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkvoorbeelden. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten. Het trainingsprogramma is zo opgezet dat je met en van elkaar leert. Manager: mijn stijl van leidinggeven is erg resultaatgericht. Ik spreek met iedereen SMART-doelstellingen af. Daarbij heb ik zeker aandacht voor de menselijke kant, mijn deur staat altijd over voor vragen en met een goed...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Schouten
DIMENSIE
8,88 MB
BESTANDSNAAM
Resultaatgericht managen.pdf

OMSCHRIJVING

Resultaatgericht managen 1e druk is een boek van Jan Schouten uitgegeven bij Uitgeverij Thema. ISBN 9789058713759 Maximale resultaten behalen op basis van duidelijke afspraken tussen manager en medewerker. Dat is resultaatgericht managen (RGM), een managementstijl die bijzonder goed aanslaat. RGM gaat uit van de gedachte dat mensen met meer plezier werken en betere resultaten behalen als ze duidelijk weten wat er van hen verwacht wordt, betrokken zijn bij het vaststellen van deze verwachtingen, de ruimte hebben zelf te bepalen hoe ze daaraan kunnen voldoen en feedback krijgen over hun prestaties. De manager bepaalt doelen en prioriteiten en stelt de middelen beschikbaar die daarvoor nodig zijn: tijd, geld en capaciteit. De medewerker brengt zijn tijd, kennis en kunde in en geeft aan onder welke condities hij het gevraagde resultaat kan leveren. Hij neemt daarmee persoonlijke verantwoordelijkheid voor het bereiken van dat resultaat. Aan de hand van boeiende theorie en praktische opdrachten maak je je deze eigentijdse managementstijl eigen.

Wil je het boek lezen?Resultaatgericht managen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Schouten. Lezen Resultaatgericht managen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN