Geroepen tot barmhartigheid

Geroepen tot barmhartigheid - Tim Keller | Fthsonline.com

...het de lezer ook zeer praktische handvaten om met de kerk echt iets in onze eigen omgeving te gaan doen ... Geroepen tot barmhartigheid | Keller, Tim | 9789051945225 ... . 'Geroepen tot barmhartigheid' is een liefdevol, instructief en motiverend boek over barmhartigheid. Naast een grondige Bijbelse onderbouwing en inspiratie om met het thema aan de slag te gaan, levert het de lezer ook zeer praktische handvaten om met de kerk echt iets in onze eigen omgeving te gaan doen. Geroepen tot barmhartigheid niet direct een pakkende titel; het klinkt nogal ernstig en zwaar. Al lez ... Boekbespreking: Geroepen tot barmhartigheid ... . Geroepen tot barmhartigheid niet direct een pakkende titel; het klinkt nogal ernstig en zwaar. Al lezend komen er verschillende ideeën en theorieën voorbij, nogal uitgebreid met veel herhalingen. Als leidraad wordt de gelijkenis van de barmhartige Samaritaan gebruikt. Het boek omvat 2 delen: Bijbelse principes en Praktijk. 'Geroepen tot barmhartigheid' is een liefdevol, instructief en motiverend boek over barmhartigheid. Naast een grondige Bijbelse onderbouwing en inspiratie om met het thema aan de slag te gaan, levert het de lezer ook zeer praktische handvaten om met de kerk echt iets in onze eigen omgeving te gaan doen. U kunt bij ons betalen met: Beoordeling door klanten: 9,4 - 330 beoordelingen330 beoordelingen 'Geroepen tot barmhartigheid' is een liefdevol, instructief en motiverend boek over barmhartigheid. Naast een grondige Bijbelse onderbouwing en inspiratie om met het thema aan de slag te gaan, levert het de lezer ook zeer praktische handvaten om met de kerk echt iets in onze eigen omgeving te gaan doen. Geroepen tot barmhartigheid (2e hands) EAN-code: 9789051945225-A Uitgeverij: Van Wijnen Levertijd: Binnen 1 werkdag in huis! Dit boek is tweedehands en kan strepen of aantekeningen bevatten. 'Geroepen tot barmhartigheid' is een liefdevol, instructief en motiverend boek over barmhartigheid. Naast een grondige Bijbelse onderbouwing en inspiratie om met het thema aan de slag te gaan, levert het de lezer ook zeer praktische handvaten om met de kerk echt iets in onze eigen omgeving te gaan doen. 'Geroepen tot barmhartigheid' is een liefdevol, instructief en motiverend boek over barmhartigheid. Naast een grondige Bijbelse onderbouwing en inspiratie om met het thema aan de slag te gaan, levert het de lezer ook zeer praktische ha...

INFORMATIE

AUTEUR
Tim Keller
DIMENSIE
12,72 MB
BESTANDSNAAM
Geroepen tot barmhartigheid.pdf

OMSCHRIJVING

Bestsellerauteur Tim Keller over een actueel thema.Waarom zou iemand gevaar lopen, zijn schema omgooien, zijn banksaldo opgebruiken, en zich smerig maken om een gewonde man van een ander volk en andere sociale klasse te helpen? En waarom zou Jezus tegen ons zeggen: 'Doet u dan voortaan net zo.'Dit is het eerste boek van Tim Keller. Het verscheen voor het eerst in 1989. 'Geroepen tot barmhartigheid' is een liefdevol, instructief en motiverend boek over barmhartigheid. Naast een grondige Bijbelse onderbouwing en inspiratie om met het thema aan de slag te gaan, levert het de lezer ook zeer praktische handvaten om met de kerk echt iets in onze eigen omgeving te gaan doen.Al bijna dertig jaar weet dit boek christenen uit hun binnenkerkelijke comfortzone te halen. Dat is nog altijd nodig, voor ons allemaal.Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers 'In alle redelijkheid' en 'De vrijgevige God'.

Wil je het boek lezen?Geroepen tot barmhartigheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tim Keller. Lezen Geroepen tot barmhartigheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN