Grote Puzzel-Encyclopedie

Grote Puzzel-Encyclopedie - ... Verschuyl | Fthsonline.com

...taan. Dit zijn twee delen in opbergcassette ... Grote Puzzel encyclopedie - S/Z - Stichting Boekenwerk ... . In de officiële spelling 2005. Grote puzzelencyclopedie set van Verschuyl hier staat niet alles in moet nog een oude exemplaar er bij houden en dat is 1.000.000 puzzelwoorden. is zo oud en gebruikt dat ik niet meer kan zien van wie. dus het kan beter. Verschuyls grote puzzel encyclopedie 2 € 13,15. Anagrammen € 7,65. Cryptogrammatica € 5,45. Meer dan 250.000 puzzelwoorden € 8,95. Optische illus ... bol.com | Grote Puzzel Encyclopedie, ... Verschuyl ... ... .000 puzzelwoorden € 8,95. Optische illusies en andere puzzels € 8,85. Het nieuwe Tangram boek € 12,95. De Grote. Free Online Jigsaw Puzzles - Jigsaw Planet - Free Online ... De Grote Puzzelencyclopedie is geheel geactualiseerd en sterk uitgebreid met woorden en omschrijvingen die zijn aangetroffen in de nieuwste puzzels. Naast de alfabetische lijst met puzzelwoorden zijn er handige rubrieken, waarin bijvoorbeeld beroepen en ambten, meisjesnamen en insecten bij elkaar staan. Grote puzzelencyclopedie...

INFORMATIE

AUTEUR
... Verschuyl
DIMENSIE
7,33 MB
BESTANDSNAAM
Grote Puzzel-Encyclopedie.pdf

OMSCHRIJVING

Miljoenen mensen in Nederland en België zijn enthousiaste puzzelaars. Puzzelen is voor hen een unieke combinatie van denkwerk en ontspanning. Het aanbod van puzzels wordt steeds gevarieerder, de omschrijvingen veranderen en er ontstaan telkens nieuwe woorden en begrippen. Een continue aanpassing en verbetering van de bestaande puzzelwoordenboeken is dan ook een noodzaak. Dr. Verschuyl, van oudsher een begrip in de puzzelwereld, weet dat beter dan wie ook. Ruim meer dan twee miljoen exemplaren van de door hem samengestelde puzzelwoordenboeken zijn inmiddels verkocht! Deze nieuwe editie, met meer dan 1,5 miljoen puzzelwoorden, is geheel geactualiseerd en uitgebreid met tienduizenden woorden. Het eerste gedeelte A t/m Z is als het ware, een ,omgekeerd woordenboek', dat wil zeggen dat het van 'makkelijke' naar 'moeilijke, woorden gaat. Daarnaast geeft het veel synoniemen. Het tweede gedeelte omvat een verzameling veelvuldig in puzzels voorkomende woorden die zijn ondergebracht in grote rubrieken, van afkortingen' tot 'zoogdieren. Deze bieden een snelle toegang tot een schat aan informatie. Kortom: dit actuele puzzelwoordenboek is een must, voor iedere puzzelaar!

Wil je het boek lezen?Grote Puzzel-Encyclopedie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur ... Verschuyl. Lezen Grote Puzzel-Encyclopedie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN