Ibia van Eket

Ibia van Eket - Sjouke Bakker | Fthsonline.com

... in beeld. Productinformatie . Binding: Paperback Distributievorm: Boek (print, druk) Ibia van Eket bij Boeken ... PDF Boek Ibia van Eket - meubelbeursmechelen.be ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Ibia van Eket is plezierig geschreven, in een onderhoudende stijl. De verhalen zijn uitermate interessant onm te lezen en brengen een tijdperk en een oorlog waar velen niets (meer) van af weten van binnen uit in beeld. Leg in mijn winkelwagen! Meer boekennieuws op Facebook. ... Omschrijving. In Ibia of Eket Dr Sjouke Bakker writes about his life as a doctor in Africa, South Americ ... bol.com | Ibia van Eket, Sjouke Bakker | 9789089544421 ... ... . ... Omschrijving. In Ibia of Eket Dr Sjouke Bakker writes about his life as a doctor in Africa, South America and the Netherlands Antilles. Frank stories about his youth in Friesland during the second world war, it takes you to the operation room in Nigeria and to the isolated tribes of Indians in Amazonas in Brazil. Ibia van Eket. Dit boek bevat de persoonlijke memoires van tropenarts Sjouke Bakker. Hij schrijft over zijn jeugd- en studiejaren waarbij de Tweede Wereldoorlog en zijn studietijd een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn verdere ontwikkeling. In 1964 was hij waarnemend arts op St. Eustatius. Het was de eerste keer in de tropen, in een andere cultuur. Van 1971 tot 1982 heb ik de leiding gehad van een missiehospitaal in Eket, Nigeria, het is hier waar de volgende twaalf verhalen zich afspelen. Wat de beleving betreft noem ik deze wel mijn beste jaren, waarin ik het immens naar mijn zin heb gehad. Het boek heeft als titel 'Ibia van Eket' , een honorary-chieftancy-titel Ibia van Eket is plezierig geschreven, in een onderhoudende stijl. De verhalen zijn uitermate interessant onm te lezen en brengen een tijdperk en een oorlog waar velen niets (meer) van af weten van binnen uit in beeld. Ibia van Eket is plezierig geschreven, in een onderhoudende stijl. De verhalen zijn uitermate interessant onm te lezen en brengen een tijdperk en een oorlog waar velen niets (meer) van af weten van binnen uit in beeld. Ibia van Eket memoires van een tropenarts. Sjouke Bakker . Dit boek bevat de persoonlijke memoires van tropenarts Sjouke Bakker. Hij schrijft over zijn jeugd- en studiejaren waarbij de Tweede Wereldoorlog en zijn studietijd een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn verdere ontwikkeling. ... Vergelijken - Ibia van Eket (Sjouke Bakker) ISBN: 9789089544421 - Dit boek bevat de persoonlijke memoires van tropenarts Sjouke Bakker. Hij schrijft over zijn jeugd- en studiejaren waarbij de Tweede Wereldoorlog en zijn studietijd een belangrij...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjouke Bakker
DIMENSIE
11,21 MB
BESTANDSNAAM
Ibia van Eket.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bevat de persoonlijke memoires van tropenarts Sjouke Bakker. Hij schrijft over zijn jeugd- en studiejaren waarbij de Tweede Wereldoorlog en zijn studietijd een belangrijke rol hebben gespeeld in zijn verdere ontwikkeling. In 1964 was hij waarnemend arts op St. Eustatius. Het was de eerste keer in de tropen, in een andere cultuur. Het beviel hem daar erg goed en hij is er uiteindelijk voorgoed naar teruggekeerd.Het grootste deel van dit boek gaat over zijn belevenissen in Afrika. Met name de drie jaar in het zwaar door oorlog en honger geteisterde Biafra (1967-1970) maken een diepe indruk. In 1970 deed hij mee aan twee missies voor het Internationale Rode Kruis in de Amazonas, Brazilië en Jordanië/Libanon. Van 1971 tot 1982 had Bakker de leiding van een missiehospitaal in Eket, Nigeria. Voor Bakker waren dat zijn beste jaren, waarin hij het heel erg naar zijn zin heeft gehad. Vanaf 1983 woonde hij weer op St. Eustatius en in dit boek vertelt hij over zijn ervaringen als arts op dit rustige eiland.Ibia van Eket is plezierig geschreven, in een onderhoudende stijl. De verhalen zijn uitermate interessant onm te lezen en brengen een tijdperk en een oorlog waar velen niets (meer) van af weten van binnen uit in beeld.

Wil je het boek lezen?Ibia van Eket in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjouke Bakker. Lezen Ibia van Eket Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN