De Houdbare Man

De Houdbare Man - Pim Christiaans | Fthsonline.com

... je het strakke lijf en de tomeloze energie van een jonge hond? Dat kan! Deze geactualiseerde en uitgebreide zevende ... PDF Artikel - [ Fit met Voeding ] nr.6 2010 - [ auteurs ] Pim ... ... ... De houdbare man - aanbiedingen, goedkoopste shops & prijsvergelijking. Goldwell StyleSign Lagoom Jam Gel 150ml Ben je op zoek naar een gewichtloze styling gel die het haar extra body en een lange houdbare volume geeft? Zoek dan niet verder en probeer de Goldwell Lagoom Jam eens. Het boek De houdbare man bevat alle feiten die je moet kennen om een leven lang zo goed als nieuw te blijven en zelfs fysiek jónger te worden. In deze belangrijke gids vind je geen strenge diëten, Spartaanse programma's en ingewikkelde schema's. de houdbar ... De houdbare man. Per Boek Wijzer ... . In deze belangrijke gids vind je geen strenge diëten, Spartaanse programma's en ingewikkelde schema's. de houdbare man pdf; de houdbare man epub; pim christiaans de houdbare man; de houdbare vrouw; boek de houdbare vrouw; Info over de houdbare man. Resultaten van 8 zoekmachines! Web resultaten; De Houdbare Man - Reddit www.reddit.com. Reddit is een sociale nieuws website waar je zelf artikelen kan plaatsen of reageren op berichten. Stel vragen ... De houdbare man is met veel flair geschreven door journalist Pim Christiaans, voormalig hoofdredacteur van mannenblad Men's Health. Voor dit boek interviewde hij tientallen vooraanstaande wetenschappers en artsen in binnen- en buitenland over anti-aging voor mannen. Wil je het strakke lijf en de tomeloze energie van een jonge hond? Dat kan! Deze geactualiseerde en uitgebreide zevende druk van De houdbare man bevat de nieuwste wetenschappelijke feiten die iedere man moet kennen om fit en fris te blijven en zelfs fysiek jónger te worden.In dit populaire mannenboek vind je geen strenge diëten, Spartaanse trainingsprogramma's en ingewikkelde schema's. Wel ... Dat ook mannen willen weten hoe zij hun gezondheid en uiterlijk kunnen beschermen tegen de knagende tijd, bewijst het succes van De houdbare man. De eerste druk verscheen eind 2006 onder veel mediabelangstelling (o.a. Ontbijtshow, RTL-Boulevard, Telegraaf, Spits), onlangs rolde de geactualiseerde en uitgebreide tiende druk van de persen ... Door de journalistieke si...

INFORMATIE

AUTEUR
Pim Christiaans
DIMENSIE
6,77 MB
BESTANDSNAAM
De Houdbare Man.pdf

OMSCHRIJVING

Wil je het lijf en de energie van een jonge hond? Dat kan! Ook als je de dertig bent gepasseerd, zelfs als je boven de zestig bent. Het boek De houdbare man bevat alle feiten die je moet kennen om een leven lang zo goed als nieuw te blijven en zelfs fysiek jónger te worden. In deze belangrijke gids vind je geen strenge diëten, Spartaanse programma's en ingewikkelde schema's. Wel eenvoudige tips die van top tot teen direct effect hebben.

Wil je het boek lezen?De Houdbare Man in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pim Christiaans. Lezen De Houdbare Man Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN