De slaaprevolutie

De slaaprevolutie - Arianna Huffington | Fthsonline.com

...Huffington verkent de gevolgen van te weinig slaap en grijpt meerdere onderzoeken aan ... De slaaprevolutie - New Scientist ... . De burn-out komt uitgebreid aan bod en de eerste zes hoofdstukken staan bol van de beangstigende cijfers. Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. In De slaaprevolutie laat Arianna zien hoe slechte slaapgewoonten onze gezondheid, besluitvorming, werk, relaties, geluk en zelfs ons seksleven ondermijnen. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken beschrijft ze wat er prec ... De slaaprevolutie [e-Book] - Arianna Huffington - (ISBN ... ... . Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken beschrijft ze wat er precies gebeurt als we slapen en dromen, en hoe onder meer onze technologieverslaving ons slaapritme verstoort. In De slaaprevolutie laat Arianna zien hoe slechte slaapgewoonten onze gezondheid, besluitvorming, werk, relaties, geluk en zelfs ons seksleven ondermijnen. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken beschrijft ze wat er precies gebeurt als we slapen en dromen, en hoe onder meer onze technologieverslaving ons slaapritme verstoort. De voordelen van slaap. Wij van Smulderstextiel.n...

INFORMATIE

AUTEUR
Arianna Huffington
DIMENSIE
10,33 MB
BESTANDSNAAM
De slaaprevolutie.pdf

OMSCHRIJVING

We zitten midden in een ‘slaaptekortcrisis’ schrijft Arianna Huffington, medeoprichter en hoofdredacteur van The Huffington Post. En dat heeft grote gevolgen. Alleen door onze relatie met slaap te herstellen kunnen we de controle over ons leven terugkrijgen.In De slaaprevolutie laat Arianna zien hoe slechte slaapgewoonten onze gezondheid, besluitvorming, werk, relaties, geluk en zelfs ons seksleven ondermijnen. Aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken beschrijft ze wat er precies gebeurt als we slapen en dromen, en hoe onder meer onze technologieverslaving ons slaapritme verstoort. Ze geeft bovenal waardevolle tips en aanbevelingen van toonaangevende wetenschappers, zodat we optimaal van de ongelooflijke kracht van slaap kunnen profiteren.

Wil je het boek lezen?De slaaprevolutie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arianna Huffington. Lezen De slaaprevolutie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN