De wreker van Laagstad

De wreker van Laagstad - Daniel Polansky | Fthsonline.com

...e stadswacht weigert zijn handen vuil te maken aan de ... De wreker van Laagstad - Daniel Polansky ... ... Allereerst valt De wreker van Laagstad op door de poëtische schrijfstijl van Polansky. Bijvoorbeeld 'Vreemd, de paden waarop iemand zich begeeft. In verhalen krijgt iedereen een alles bepalend moment waarop de weg zich splitst en je keuzemogelijkheden helder voor je liggen: Heldendom of Slechtheid. Daniel Polansky is een Amerikaanse schrijver, geboren in Baltimore. Hij debuteerde in 2011 met het eerste deel van Laag ... De wreker van Laagstad - Chicklit.nl ... . Hij debuteerde in 2011 met het eerste deel van Laagstad, waarvoor hij meteen de Franse Prix Imaginales in ontvangst mocht nemen. De keuze van de Nederlandse titel, daar kan je over discussiëren. 'De wreker van Laagstad', had... Met De wreker van Laagstad heeft Daniel Polansky een debuut geschreven dat indruk maakt. Het is een fijne mix van fantasy en het oplossen van een gecompliceerde moordzaak. Zijn fantasyverhaal speelt zich af in een andere wereld, veel primitiever dan die waar wij wonen. Het is een wereld die in het verleden geteisterd is door ziekte en oorlogen wat aan vele mensen het leven heeft gekost. De wreker van Laagstad. Rigus is de prachtige hoofdstad van de Dertien Landen. De stad heeft echter ook een slecht gedeelte: Laagstad. Corruptie en criminaliteit zijn daar aan de orde van de dag. Het halfslachtige werk van de politie zorgt ervoor dat de meeste zaken onopgelost blijven. Hoewel De wreker van Laagstad een goede thriller is, bevat dit boek ook meer dan genoeg elementen om de fantasyliefhebber tevreden te stellen. Polansky heeft de stad Rigus heel goed neergezet en je krijgt stukjes te lezen over haar rijke geschiedenis. Rigus is de prachtige hoofdstad van de Dertien Landen. De stad heeft ook een slecht gedeelte: Laagstad. Warden handelt daar in verdovende middelen. Ooit was hij een invloedrijke wetshandhaver, maar zijn leven is anders gelopen dan hij had verwacht. Als een jong meisje wordt vermoord, wordt Warden gevraagd dit te onderzoeken. Al snel merkt hij dat hij in een wespennest terecht is gekomen. De Hebban Leesclub rond De wreker van Laagstad is afgesloten met een (afgeronde) gemiddelde waardering van ★★★★. Lees hier de volledige discussie. Wil jij...

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Polansky
DIMENSIE
7,5 MB
BESTANDSNAAM
De wreker van Laagstad.pdf

OMSCHRIJVING

Rigus is de prachtige hoofdstad van de Dertien Landen. De stad heeft echter ook een slecht gedeelte: Laagstad. Corruptie en criminaliteit zijn daar aan de orde van de dag. Het halfslachtige werk van de politie zorgt ervoor dat de meeste zaken onopgelost blijven.Warden is een voormalig soldaat die tegenwoordig handelt in verdovende middelen. Wanneer een kind vermoord wordt gevonden in een steegje, gaat Warden op onderzoek uit. Al snel merkt hij dat hij in een wespennest terecht is gekomen. Er worden meer moorden gepleegd en Warden weet niet meer wie hij nog kan vertrouwen. Hij moet en zal de moordenaar opsporen. Als de moordenaar hem niet eerst op het spoor komt.

Wil je het boek lezen?De wreker van Laagstad in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Polansky. Lezen De wreker van Laagstad Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN