Het land van de rijzende draak

Het land van de rijzende draak - Eleanor Cooney | Fthsonline.com

...oi, genieten van panoramische zichten op weg naar Pu Luong, varen langs krijtrotsen en doorheen grotten in Ninh Binh, cruise met overnachting in Ha Long Bay, de historische binnenstad… Www ... Reis mee naar het 'Land van de rijzende Draak' | OutSight ... ... .boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Cooney, Eleanor & Daniel Altieri - HET LAND VAN DE RIJZENDE DRAAK Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Het land van de rijzende draak is een epos gebaseerd op een schat aan waargebeurde, historische feiten. Het boek laat ons kennismaken met een bonte verzameling ongewone personages: de trag ... Reisverslag - Vietnam, land van de Rijzende Draak | Beleef ... ... . Het land van de rijzende draak is een epos gebaseerd op een schat aan waargebeurde, historische feiten. Het boek laat ons kennismaken met een bonte verzameling ongewone personages: de tragische laatste keizer van de T'ang-dynastie, zijn beeldschone, maar ongelukkige keizerin en zijn sensuele maîtresse; een gevaarlijke en gehate staatsman, een verradelijke barbaar en een briljante eunuch ... Vietnam, ook wel het land van de Rijzende Draak genoemd, is een hele bijzondere bestemming met een indrukwekkende geschiedenis. De natuur is geweldig en divers. Zo heb je er de Mekong Delta, rijstvelden en prachtige koraaleilanden. Het land heeft een fijn klimaat en de bevolking is er heel gastvrij. De Japanners vonden voor hun draken inspiratie bij de Chinese en Indische mythes. De Japanse draak heeft dan ook veel gemeen met zijn wijze en goedgeluimde Chinese evenknie. Wel heeft hij maar drie in plaats van vier klauwen per poot. Ook associëren de inwoners van het land van de rijzende zon hun draken sinds vanouds met water. Het land van de rijzende draak | ISBN 9789051121575 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boek 'Het Land van de Rijzende Draak' -China jaar 800. 18 18 x gezien 1 1 x bewaard sinds 19 apr. '20, 07:05. Bewaar. Bekijk de video Gro...

INFORMATIE

AUTEUR
Eleanor Cooney
DIMENSIE
11,68 MB
BESTANDSNAAM
Het land van de rijzende draak.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek laat ons kennismaken met een bonte verzameling ongewone personages: de tragische laatste keizer van de T'ang-dynastie, zijn beeldschone, maar ongelukkige keizerin en zijn sensuele maîtresse; een gevaarlijke en gehate staatsman, een verradelijke barbaar en een briljante eunuch-detecttive zijn slechts enkele van de vele tientallen hoofdrolspelers in deze roman.Het boek beschrijft de ondergang van een van de grootste beschavingen die ooit heeft bestaan: de exotische T'ang-dynastie in China. Nog nooit werd de T'ang-dynastie in al zijn onvoorstelbare rijkdom, zijn romantiek en verfijning, zijn levensgevaarlijke intriges, zijn veldslagen, zijn geweld en erotiek zo meeslepend en vakkundig tot leven geroepen. Het resultaat is tegelijkertijd een grootse liefdesgeschiedenis, een fascinerende detective en een spannende avonturenroman.

Wil je het boek lezen?Het land van de rijzende draak in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eleanor Cooney. Lezen Het land van de rijzende draak Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN