Honkvast

Honkvast - Steffie van den Oord | Fthsonline.com

...e blijven'. Achter afbladderende raamkozijnen of ouderwetse gordijnen leven ze, door de jaren heen bijna vergroeid geraakt met het huis waar ze geboren en getogen zijn ... bol.com | Honkvast (ebook), Steffie van den Oord ... ... . Wat er ook gebeurt: ze zullen nooit vertrekken. Wie zijn zij? Steffie van den Oord zocht vijftien van ... Honkvast Makelaardij - Molenweg 17, 3181 AT Rozenburg - Beoordeling van 4.8 op basis van 9 recensies 'Heleen is de aller beste, liefste.,eerlijkste,... Honkvast in een niet specifiek voor ouderen geschikte woning Op zich hoeft het toenemend aantal en aan-deel ouderen geen gevolgen te hebben. Als ouder ... Honkvast - definitie - Encyclo ... .,eerlijkste,... Honkvast in een niet specifiek voor ouderen geschikte woning Op zich hoeft het toenemend aantal en aan-deel ouderen geen gevolgen te hebben. Als ouderen zich net zo zouden gedragen als jon-geren, zou er immers weinig veranderen. Maar ouderen gedragen zich wel degelijk anders, zeker op de woningmarkt. Een van de Honkvast Makelaardij, Rozenburg. 1.580 vind-ik-leuks · 224 personen praten hierover · 20 waren hier. De makelaar met hart voor huizen Koningin is enorm honkvast Hommelmannetje met paarse stip vliegt kilometers ver. 4 minuten leestijd. Paarse en blauwgroene verfstippen: daarmee werden in 1995 5700 aardhommels gemerkt door twee onderzoekers van de Universiteit Utrecht. Honkvast - betekenissen en gebruik van het woord. Nederlands woordenboek. Synoniemen en ander woord....

INFORMATIE

AUTEUR
Steffie van den Oord
DIMENSIE
6,69 MB
BESTANDSNAAM
Honkvast.pdf

OMSCHRIJVING

Steffie van den Oord zocht vijftien plaatsgebonden ouderen op en vertelt in 'Honkvast' hun verhaal. Ze leven achter afbladderende raamkozijnen of ouderwetse gordijnen, door de jaren heen zijn ze bijna vergroeid geraakt met het huis waar ze geboren en getogen zijn, of introuwden. Achter geheimzinnige gevels vonden ze de recepten en rituelen om door te gaan. Ze bewerken de koude grond of schrijven 's nachts gedichten. De dood is dichtbij maar ze zijn springlevend, en wat er ook gebeurt: ze zullen nooit vertrekken. 'Honkvast' verhaalt over deze markante personen en plekken. Zoals over het huis bij het kerkhof, waar een vrouw woont die de levens van de doden kent, of de dienstwoning waar een 105-jarige agent wakker ligt. Hun woningen zijn bedreigde landschappen geworden, met interieurs uit een ver verleden. Als zij er ooit weggaan, gaat alles op de schop. Maar tot die tijd weigeren ze om 'tussen die oude mensen in het bejaardenhuis' te gaan zitten.

Wil je het boek lezen?Honkvast in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steffie van den Oord. Lezen Honkvast Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN