Hooggevoelig in een andere tijd - het levensverhaal van een hsp-er

Hooggevoelig in een andere tijd - het levensverhaal van een hsp-er - Guus Norden | Fthsonline.com

... heb ik vast niet voor niets gekregen. Een zoektocht naar mezelf begon ... Hooggevoelig in een andere tijd - Het levensverhaal van ... ... . ... De Val Van Een Koning (eBook) De Val Van Een Koning is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Val Van Een Koning PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Val Van Een Koning. Abercrombie overtreft zichzelf in het derde deel van deze epische serie. Door een open hart staat de mens in contact met gevoelens van begrip, mededogen en tederheid voor alles en iedereen om ons heen. wat verklaart waarom HSP-ers een natuurlijke behoefte hebben om dien ... HSP begeleiding Nederland - Boeken volwassenen ... . wat verklaart waarom HSP-ers een natuurlijke behoefte hebben om dienstbaar te zijn en om andere mensen bij te staan, zonder egocentrische motieven.Voor een HSP-er die vanuit het hart leeft, komt de maatschappij vaak hard over omdat deze meer egocentrisch gericht is ... De Handschoen En Andere Verhalen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De Handschoen En Andere Verhalen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De Handschoen En Andere Verhalen 5 tips om een hooggevoelige powervrouw te zijn. Van elke vijf Nederlanders is er één hooggevoelig. En dat weten ze vaak niet. Dat heeft consequenties: het continue aanpassen aan andere en de zoektocht naar harmonie zorgt ervoor dat je eerder je eigen grenzen overschrijdt en opgebrand raakt door niet meer aan te voelen wat jij nodig hebt....

INFORMATIE

AUTEUR
Guus Norden
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
Hooggevoelig in een andere tijd - het levensverhaal van een hsp-er.pdf

OMSCHRIJVING

Guus opent het boek met het sterfbed van zijn moeder en de warmte die hij voor haar voelt, waarmee hij meteen de toon zet voor het verhaal. Door zijn levensverhaal te combineren met onbeantwoorde brieven aan zijn moeder creëert hij een bijzonder verhaal dat fijn wegleest. Daarnaast behandelt hij op mooie wijze zijn hooggevoeligheid en laat hij er ook de zonnige kant van zien. Deze liefde laat hij doorschijnen naar zijn lichaam, waardoor eenieder die eveneens hoogsensitief is deze genegenheid over kan nemen. Doordat hij zijn biografie op bepaalde momenten heeft geromantiseerd zorgt hij ervoor dat het verhaal nog emotioneler wordt.

Wil je het boek lezen?Hooggevoelig in een andere tijd - het levensverhaal van een hsp-er in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Guus Norden. Lezen Hooggevoelig in een andere tijd - het levensverhaal van een hsp-er Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN