Klein levens ABC

Klein levens ABC - Marijke Arendsen Hein | Fthsonline.com

...den op de markt van Athene. Gerelateerde titels ... Tien vragen over Een klein leven, het boekenclubboek van ... ... . Praktijkboek triple problematiek. 'Klein levens ABC' door Marijke Arendsen Hein - Onze prijs: €21,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. A niet alleen voor appel staat, maar voor nog veel meer, is dit Klein levensABC ontstaan. Een boek voor iedereen die zich bewust wil zijn van zichzelf, van eigen gevoelens, gedachten, gedragingen en behoeften. Omdat bewustwording de eerste stap is naar ve ... Klein levens ABC door Marijke Arendsen Hein (paperback ... ... . Omdat bewustwording de eerste stap is naar verandering en groei. Een ABC om te lezen en te overwegen, met kleine stukjes tegelijk. Bestel Klein levens ABC van Marijke Arendsen Hein. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Klein levens ABC van Marijke Arendsen Hein (boek, paperback, ISBN 9789088507380). In mijn psychotherapiepraktijk ontmoet ik veel mensen. Mijn cliënten leren mij dat veranderen mogelijk is en dat je niet... Klein levens ABC Marijke Arendsen Hein . In mijn psychotherapiepraktijk ontmoet ik veel mensen. Mijn cliënten leren mij dat veranderen mogelijk is en dat je niet vast hoeft te zitten in oude patronen die mogelijk functioneel waren in je je...

INFORMATIE

AUTEUR
Marijke Arendsen Hein
DIMENSIE
10,61 MB
BESTANDSNAAM
Klein levens ABC.pdf

OMSCHRIJVING

In mijn psychotherapiepraktijk ontmoet ik veel mensen. Mijn cliënten leren mij dat veranderen mogelijk is en dat je niet vast hoeft te zitten in oude patronen die mogelijk functioneel waren in je jeugd, maar nu in het volwassen leven niet meer voldoen.Ik leer hoe ik regisseur blijft van mijn voelen, denken en handelen, ook onder moeilijke omstandigheden. Ik leer om in verbinding met anderen te luisteren naar de behoeften van mijn lichaam, mijn geest en mijn ziel en daar vervolgens iets mee te doen.Mijn verhaal in 99 onderwerpen: aandacht, crisis, dankbaarheid, dromen, jaloezie, kiezen, lachen, troost, vergeving, zin... Elke dag leer ik iets over het talent dat Leven heet. Het Klein levensABC is ontstaan vanuit de wens om dat talent door te geven.Met dit boek wil ik de lezer inspireren, uitnodigen tot dialoog en aan het denken zetten, net zoals Socrates dat deed, 2500 jaar geleden op de markt van Athene.

Wil je het boek lezen?Klein levens ABC in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marijke Arendsen Hein. Lezen Klein levens ABC Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN