Memoires schrijven

Memoires schrijven - Mary Karr | Fthsonline.com

...t voorbeelden van belangrijke schrijvers op dit vakgebied ... Memoires schrijven? Waarom deze niet op video plaatsen! ... . Ook vertelt Karr over haar ... Memoires schrijven is een inspannende en tijdrovende bezigheid, vooral voor een politicus die, zoals ik, nog voortdurend op de Europese en internationale scène optreedt en de verantwoordelijkheid draagt voor een supranationale partijorganisatie. Ik meende vier à vijf jaar voor zo'n boek te moeten uittrekken. Dus ging ik op zoek naar medewerking. AUTOBIOGRAFIE OF ... memoires - Vertaling naar Engels - voorbeelden Nederlands ... ... . Dus ging ik op zoek naar medewerking. AUTOBIOGRAFIE OF MEMOIRES 'Ik ben bezig met mijn memoires', zei een cliënt die zijn autobiografie aan het schrijven was tegen mij. Ik wees hem op het verschil. Memoires gaan meestal over een kortere, belangrijke periode uit iemands leven, terwijl een autobiografie de totale levensloop beschrijft. 'Voor iedereen die een autobiografie wil schrijven.' - Wall Street Journal Als je wilt weten hoe je het schrijven van je levensverhaal aanpakt, dan is Memoires schrijven een onmisbare gids. Mary Karr laat zien wat je wel en niet moet doen als je je persoonlijke verhaal wilt schrijven en ondersteunt dat met voorbeelden van belangrijke schrijvers op dit vakgebied. Memoires of gedenkschriften (Frans: mémoires, van mémoire, geheugen) is de benaming voor een geschrift waarin iemand herinneringen vermeldt over gebeurtenissen die hij of zij zelf heeft meegemaakt. 'Voor iedereen die een autobiografie wil schrijven.' - Wall Street Journal Als je wilt weten hoe je het schrijven van je levensverhaal aanpakt, dan is Memoires schrijven een onmisbare gids. Mary Karr laat zien wat je wel en niet moet doen als je je perso 9789460683237 - Memoires schrijven door Mary Karr.. 'Voor iedereen die een autobiografie wil schrijven.' - Wall Street JournalAls je wilt weten hoe je het schrijven van je levensverhaal aanpakt, dan is Memoires schrijven een onmisbare gids. Mary Karr l.. 'Voor iedereen die een autobiografie wil schrijven.' - Wall Street Journal Als je wilt weten hoe je het schrijven van je levensverhaal aanpakt, dan is Memoires schrijven een onmisbare gids. Mary Karr laat zien wat je wel en niet moet doen als je je persoonlijke verhaal wilt schrijven en ondersteunt dat met voorbeelden van belangrijke schrijvers op dit vakgebied. 'Voor iedereen die een autobiografie wil schrijven.' - Wall Street Journal Als je wilt weten hoe je het schrijven van je levensverhaal aanpakt, dan is Memoires schrijven een onmisbare gids. Mary Karr laat zien wat je wel en niet moet doen als je je persoonlijke verhaal wilt schrijven en ondersteunt dat met voorbeelden van belangrijke schrijvers op dit vakgebied. Ook vertelt Karr over haar ......

INFORMATIE

AUTEUR
Mary Karr
DIMENSIE
5,98 MB
BESTANDSNAAM
Memoires schrijven.pdf

OMSCHRIJVING

'Voor iedereen die een autobiografie wil schrijven.' - Wall Street JournalAls je wilt weten hoe je het schrijven van je levensverhaal aanpakt, dan is Memoires schrijven een onmisbare gids. Mary Karr laat zien wat je wel en niet moet doen als je je persoonlijke verhaal wilt schrijven en ondersteunt dat met voorbeelden van belangrijke schrijvers op dit vakgebied. Ook vertelt Karr over haar ervaringen als memorialist en schroomt daarbij niet haar eigen fouten te delen met de lezer. Karr beschrijft praktische zaken als het omgaan met 'de waarheid': is het werkelijk zo gegaan of is het hoe jij het in je geheugen hebt opgeslagen? Ze legt het belang uit van 'zinnelijk' schrijven: kun je wat je schrijft waarnemen met een van de vijf zintuigen? Maar ook helpt ze bij het ordenen van informatie en laat ze zien hoe je moet beginnen met je levensverhaal.

Wil je het boek lezen?Memoires schrijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mary Karr. Lezen Memoires schrijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN