Met pek en veren

Met pek en veren - Petra Keijl | Fthsonline.com

...o: Chaimae (via Whatsapp: 06-51190938) Met pek en veren (opinie) Tweet Delen Delen ... Pek en veren - NRC ... . in Featured, Opinie. Deze blogpost is een opinie, en vertegenwoordigt niet noodzakelijk de mening van het kantoor. Ik onderbreek niet graag mijn vakantie. Ik ben er namelijk perfect in geslaagd om hier in Oman tien dagen geen Belgische ergernissen te ontmoeten. Met Pek en Veren is een autobiografisch verhaal over het gevaar en vooral de gevolgen van grensoverschrijdend seksueel gedrag. Over een heksenjacht, publieke schandpalen en het einde van een mooie carrière. ... Goldenway Stables stopt per 1 juli: 'Met pek en veren ... ... . Over een heksenjacht, publieke schandpalen en het einde van een mooie carrière. Liz' man wordt midden in de nacht van zijn bed gelicht en belandt in de cel. De aanklacht: seksueel misbruik van een ex-cliënte. 'Met pek en veren' is geschreven door en vanuit Liz. Je merkt dat Liz echt in strijd is met wat ze wel en niet moet geloven. Hierdoor vraag je jezelf, als lezer, ook echt af of Sjoerd het nu wel of niet gedaan heeft. Dit maakte voor mijzelf het verhaal erg interessant....

INFORMATIE

AUTEUR
Petra Keijl
DIMENSIE
5,44 MB
BESTANDSNAAM
Met pek en veren.pdf

OMSCHRIJVING

De andere kant van #MeToo: Wat doet het met je als je man wordt beschuldigd van seksueel misbruik? Liz' man wordt midden in de nacht van zijn bed gelicht en belandt in de cel. De aanklacht: seksueel misbruik van een ex-cliënte. Hij is op dat moment directeur van een door hem opgerichte stichting die met groot succes hulp biedt aan mensen met wie de reguliere hulpverlening geen raad weet. Maar is er hier wel sprake van seksueel misbruik? Of spelen er andere motieven? De beschuldiging zet het leven van Liz en haar gezin compleet op z'n kop en de nachtmerrie lijkt maar niet te stoppen. Petra Keijl heeft aan den lijve ondervonden hoe het is om in een #MeToo-affaire de partner te zijn van de beschuldigde. Op basis van haar eigen ervaringen schreef ze dit indrukwekkende boek.

Wil je het boek lezen?Met pek en veren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Petra Keijl. Lezen Met pek en veren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN