Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren

Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren - Bert Dingemans | Fthsonline.com

...ermalsen. Gedrukt boek . Onderwerpen Fietsen Taal Nederlands ... Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren (ZW) van Bert ... ... . Je leent dit boek bij je eigen Bibliotheek. Vul de vier cijfers van je postcode in en vind je Bibliotheek. Postcode: Vind mijn Bibliotheek. Versies. Stroomwaarts. Uitgever Brave New Books, Rotterdam Verschenen 2015 Wandel naar de Schelde (achter het dienstgebouw van de voetgangerstunnel) en geniet van het zicht op de Rede van Antwerpen. Je volgt de Scheldedijk naar rechts (stroomopwaarts) maar je bent vrij snel verplicht de Beatrijslaan te vervoegen en te wandelen langs de Jachtclubs en Zeescoutsbasissen (aan je linkerzijde) en wat verder, het Galgenweel en het Burchtseweel (aan je rechterkant). Via het Sterrenbos van landgoed Singraven wandel je langs ... Stroomwaarts: wandelen langs rivieren - Bert Dingemans ... ... . Via het Sterrenbos van landgoed Singraven wandel je langs het riviertje naar de rand van het sfeervolle Denekamp. Wat een mooie route! Niet voor niets werd in 2011 het Dinkelpad samen met het Reggepad uitgeroepen tot 'Wandelroute van het jaar'. Beide routes zijn onderdeel van het Wandelnetwerk Twente. Wandelen langs Waterlopen in Vlaanderen. Een jaagpad of trekpad (ook trekweg) is een pad langs een kanaal of rivier dat vroeger werd gebruikt om schepen, gewoonlijk vrachtschepen, als de wind niet gunstig was, vooruit te trekken. 8/10/2017 Een mooie wandeling langs de oevers van de rivier Hoëgne. Ondanks de 7,5 km toch een duur van minimum 2 uur 20 (zonder picknick). De pracht van de natuur en de kolkende rivier die men een aantal keer oversteekt via houten bruggetjes laat de mens meerdere keren stilstaan om het te bewonderen. Rivieren hebben ons landschap divers gemaakt. Dat maakt het rivierenland ook zo aantrekkelijk om te voet te verkennen. Wandelen langs rivieren is bijzonder, je ziet steeds weer andere beelden, schepen die voorbij varen, dijken, uiterwaarden en strangen, wielen en killen, allemaal elementen verbonden met rivieren. @Bron: Stroomwaarts.net Prachtig langs de rivier de Hoegne met watervallen grote rotsblokken in het water. ... Langs de Hoëgne lopen, over bruggetjes, door het bos. ... het water stond te hoog). Dan stroomopwaarts wandelen, langs de rivieroever, enkel bruggen, trapjes,... afwisselend en mooi. Er is een heel mooie picknickplek, maar die ligt kort bij het startpunt. Ze gaat stroomopwaarts tot aan een eigenaardige brug met de naam Pont de la Vecquée. Dit is meteen de plek waar je terugkeert naar het startpunt, maar wel langs de andere kant van de rivier. Aan de Pont de la Vecquée kan je zeer aangenaam picknikken in het gras of op de grote rotsblokken langs de rivier....

INFORMATIE

AUTEUR
Bert Dingemans
DIMENSIE
7,30 MB
BESTANDSNAAM
Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren.pdf

OMSCHRIJVING

In de jaren dertig van de vorige eeuw werd het rivierland al door Hendrik Marsman bezongen in zijn gedicht “Herinnering aan Holland”. Niet zonder reden, rivieren zijn onlosmakelijk met ons en onze geschiedenis verbonden. Daar komt bij dat het rivierenland bestaat uit mooie en afwisselende landschappen biedt. Een uitnodigend gebied om te voet te verkennen. In dit boekje vindt u daarom achttien wandelingen langs rivieren door de meest kenmerkende streek de Betuwe.Dit boekje bevat achttien wandelingen die u kennis laten maken met uiterwaarden, grienden, dijken, wielen en boomgaarden. De wandelingen hebben verschillende afstanden en kunnen eenvoudig gecombineerd worden tot een meerdaagse wandeling.

Wil je het boek lezen?Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bert Dingemans. Lezen Stroomwaarts: Wandelen langs Rivieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN