Ben ik het die jij zoekt

Ben ik het die jij zoekt - Danny Vlieger | Fthsonline.com

...9,95 14 dagen bedenktijd "Ben ik het die jij zoekt ?" is het verhaal van een gewone man ... Speurders.nl: Ben jij het die ik zoek ... . Het had uw buurman kunnen zijn, uw collega of gewoon iemand die u in het voorbijgaan niet eens zou opmerken. Soms loopt hij in een spijkerbroek en T-shirt, dan weer in een strak pak. Ben ik het die jij zoekt | ISBN 9789402105414 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dat is in een notendop wie ik ben. Mocht het je wat lijken en ben jij die gezellige l ... Speurders.nl: Ben jij het die ik zoek ... . Dat is in een notendop wie ik ben. Mocht het je wat lijken en ben jij die gezellige lieve jongen/man die ook gewoon een fijn maatje zoekt dan hoop ik je te horen. Liefs Kylie. Lees volledige beschrijving Beschrijving inklappen Advertentienummer: m1552918367 ... Ben jij de lieve, vrolijke, leuke, respectvolle, sociale, goed verzorgde romanticus die ik zoek? Oh laat me dan snel wat van je horen! Ik wacht al zo lang op jou! Kenmerken: Op zoek naar: Relatie, Leeftijdscategorie: 36-40 Jaar, Gevraagd in renesse Ik ben typisch zo'n meisje van wie iedereen denkt dat ze een engeltje is maar eigenlijk ben ik een bengeltje. Ik heb veel kanten en niet iedereen krijgt die te zien. Maar ik wil dat we allemaal graag delen met iemand. Dat hoeft niet perse een man te zijn. Een vrouw mag ook reageren. ik ben een jonge man van 28jr en ben zoek naar een lieve en vooral eerlijke jonge dame die ook iemand wil leren kennen om haar doel te bereiken. Het is moeilijk om in praktijk iemand te vinden die nog de normen en waarde naleeft maar ook wat modern is....

INFORMATIE

AUTEUR
Danny Vlieger
DIMENSIE
11,29 MB
BESTANDSNAAM
Ben ik het die jij zoekt.pdf

OMSCHRIJVING

Ben ik het die jij zoekt 1e druk is een boek van Danny Vlieger uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402105414 ''Ben ik het die jij zoekt ?'' is het verhaal van een gewone man. Het had uw buurman kunnen zijn, uw collega of gewoon iemand die u in het voorbijgaan niet eens zou opmerken. Soms loopt hij in een spijkerbroek en T-shirt, dan weer in een strak pak. Net als vele anderen. En toch heeft hij iets gemeen met u. Of met uw buurman. Of uw collega.Danny is een drinker. Altijd geweest en hij heeft zich er nooit zorgen over gemaakt. Totdat hij merkte dat het drinken een probleem werd. Een probleem voor hem zelf, zijn werk en zijn gezin. Dus een probleem voor zijn toekomst en de toekomst van hen die hem lief zijn.Wat de auteur schetst is hoe gemakkelijk, en ongemerkt, alcohol een prominente plaats kan innemen in iemands dagelijks doen en laten. En hoe dit drinken een probleem kan worden waar je niet meer zomaar overheen komt. Het boek geeft inzicht in de beweegredenen van de auteur om te gaan drinken, en aansluitend waarom en hoe hij daar van de ene op de andere dag mee is gestopt. En het drinken tot op de dag van vandaag niet mist.Het boek is een ''must read'' voor mensen die (in)direct te maken hebben met overmatig alcoholgebruik.

Wil je het boek lezen?Ben ik het die jij zoekt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danny Vlieger. Lezen Ben ik het die jij zoekt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN